24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Mewah Mexico Breaking News News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengunjung LGBTQ Puerto Vallarta takon babagan pengaruh COVID-19 ing rencana lelungan

Pengunjung LGBTQ Puerto Vallarta takon babagan pengaruh COVID-19 ing rencana lelungan
Pengunjung LGBTQ Puerto Vallarta takon babagan pengaruh COVID-19 ing rencana lelungan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Saka 14-18 Mei 2020, Casa Cupula, hotel butik LGBT mewah ing Puerto Vallarta tekan tamu, lan masarakat ing komunitas LGBT umume sing ngunjungi Puerto Vallarta kanggo ngerteni efeke viruscorona pandemi duwe rencana lelungane. (Para pamirsa dipilih dhewe, 27% tamu Casa Cupula, mula bisa uga ana tekanan sing luwih abot kanggo para wisatawan mewah ing grup iki)

Saka 336 wong sing nanggapi, mayoritas (81%) wis ngrencanakake ngunjungi Puerto Vallarta sadurunge pungkasan taun 2020. Pasca pandemi, 41% wong sing direncanakake bakal bali ing pungkasan taun iki. Meh kabeh turahan (36%) ngarepake bakal bali ing taun 2021. Durasi rata-rata wektu tundha udakara 8 wulan wiwit direncanakake.

Apa sing nyegah pengunjung LGBT bali? Keprigelan babagan keamanan lelungan udhara umume, kanthi 65% ujar manawa dheweke prihatin banget. Komparatif 51% khawatir babagan lelungan menyang Puerto Vallarta.

Kuatir umum babagan COVID mengaruhi para lelungan LGBT kanthi 62% nyebutake "kahanan sing durung mesthi umum" minangka alasan paling gedhe kanggo nundha perjalanan sabanjure menyang PV, kanthi 56% uga prihatin babagan lelungan udara. Mung 20% ​​saka conto lelungan kemewahan kasebut sing nyebutake kasusahan ekonomi, lan watesan perjalanan ing papan kerja 17%, dene 38% nyebutake opsi maskapai winates (responden bisa milih luwih saka siji alasan).

"Kita ora kaget karo jumlah tamu sing nundha, nanging kita seneng meh kabeh rencana bakal bali taun ngarep," ujare Don Pickens saka Casa Cupula. "Sayange masarakat LGBT Puerto Vallarta sing gumantung karo pariwisata, kayane ora akeh sing bisa ditindakake kanggo mengaruhi iki. Kasedhiya maskapai kanggo nuduhake manawa bisa nyedhiyakake lelungan sing aman, lan nganti kepemimpinan bangsa kita supaya ora mandheg politik lan miwiti mbantu mbantu ngatasi kahanan sing durung mesthi sing kita rasakake. "

COVID wis ngganggu para responden. Kanthi 66% kena pengaruh COVID. Sanajan mung 5% nglaporake kontrak COVID dhewe, 30% duwe kanca utawa kulawarga sing duwe. Sedih, 3% nglaporake ana wong sing cedhak karo dheweke sing wis seda, lan 29% ngerti wong ing lingkungan kekancan. Iki cocog karo jumlah wong sing ujar manawa COVID mengaruhi wilayah sing dipanggoni (58%) kanthi intensif utawa mung 4% sing ujar manawa ora kena pengaruh ing kuthane.

Sepira 62% klompok sampel ujar manawa anggaran lelungane ora kena pengaruh utawa kena pengaruh minimal, sing cocog kanggo kesahabatan jangka panjang. Umur ora dadi masalah, amarga umure rata-rata sing arep bali taun iki yaiku 49, mung umure luwih enom tinimbang wong-wong sing tundha paling ora taun 2021, ing umur 51. Kesalahan wates yaiku 6% kanggo ukuran sampel iki. Responden survey biasane saka AS (84%) karo 10% saka Kanada.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov