24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Jerman Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Hongaria News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Republik Ceko nyelehake larangan lelungan Jerman, Hongaria & Austria

Republik Ceko nyelehake larangan lelungan Jerman, Hongaria & Austria
Republik Ceko nyelehake larangan lelungan Jerman, Hongaria & Austria
ditulis dening Harry S. Johnson

Perdana Menteri Ceko Andrej Babis dina iki ngumumake yen sawise mbukak maneh wates karo Slowakia wingi, Republik Ceko bakal mungkasi watesan perjalanan kanggo Jerman, Hongaria lan Austria sesuk. Menteri kasebut ujar manawa ngilangi watesan kasebut minangka bagean saka rencana pamrentah Ceko kanggo ngidini lelungan gratis karo negara-negara UE wiwit 15 Juni.

"Aku ngarep-arep yen tengah wengi sesuk lelungan bakal dibebasake karo negara-negara kasebut," ujare CTK, Babis nalika mangkat menyang Karlovy Vary. Pamrentah bakal rapat nalika mbebasake lelungan ing dina Jumuah esuk, miturut Babis.

Austria, sing nuduhake wates karo Ceko, wis mbukak kanggo kabeh tangga teparo kajaba Italia, lan Jerman bakal ngeculake watesan ing 15 Juni.

Ceko ngrencanakake ngidini mlebu luwih saka 20 negara Eropa uga wiwit tanggal 15 Juni. Nanging, para pengunjung sing tekane saka papan-papan sing epidemi kasebut isih kuat kudu menehi tes coronavirus negatif utawa tetep ana ing karantina.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.