24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua Mbukak: Penerbangan Komersial Pertama sing Ndhuwur ing Pulo Saiki

Antigua Mbukak: Penerbangan Komersial Pertama sing Ndhuwur ing Pulo Saiki
Antigua lan Barbuda

Pamrentah Antigua & Barbuda ngumumake pendekatan kanthi cepet kanggo pambukaan maneh industri pariwisata lan perhotelan ing negara kasebut nalika siyap nyambut tamu pisanan ing pulau saiki. Kementerian Kesehatan, Kesehatan & Lingkungan wis nemtokake manawa negara kasebut saiki siap mbukak maneh wates kanggo para turis internasional lan regional, nalika nggunakake pendekatan kanthi fase lan terkendali. Serangkaian protokol keamanan lelungan lagi diluncurake sing nyebabake saben unsur pengalaman pengunjung, wiwit tekan plabuhan mlebu, liwat transfer lemah, akomodasi resor, restoran, tur lan atraksi.

Serangkaian protokol keamanan lelungan lagi diluncurake sing nyebabake saben unsur pengalaman pengunjung, wiwit tekan plabuhan mlebu, liwat transfer lemah, akomodasi resor, restoran, tur lan atraksi.

"Kesehatan lan keamanan warga lan pengunjung mesthi dadi prioritas utama," ujare Hon. Charles "Max" Fernandez, Menteri Pariwisata & Investasi. "Sanajan tekanan ekonomi sing parah ing ekonomi kita amarga industri pariwisata ditutup, kita ngenteni nganti bisa njamin warga lan calon tamu yen kabeh pancegahan kudu digawe supaya pengalaman plancongan aman lan nyenengake. Protokol keamanan lelungan wis dikembangake kanthi bimbingan Menteri Kesehatan, kanthi dhukungan lan kerjasama saka para pemangku kepentingan, ".

"Kita ngarep-arep nampani pengunjung bali menyang Antigua lan Barbuda," ujare Colin James, CEO, Antigua lan Otoritas Pariwisata Barbuda. "Nalika kita ngarepake bukaan wates, iki isih dadi wektu sing durung pernah ana sadurunge lan kita sadhar manawa saiki kita mlebu lanskap sing anyar lan terus ganti. Prioritas ing industri lelungan wis ganti, lan prioritas para pengunjung beda - kita wis kerja kanthi tliti ing kabeh sektor ing pulau kasebut uga kerja sama karo para tetanggan Karibia kanggo nyiapake normal sing anyar lan kanggo njaga lingkungan sing sehat lan aman. kabeh ”.

Sajrone Tahap siji, langkah-langkah keamanan ing ngisor iki bakal ditindakake ing pelabuhan mlebu:

  • Kabeh penumpang sing teka kudu duwe topeng kanggo digunakake nalika mudhun, sing kudu digunakake ing papan umum sajrone nginep ing Antigua lan Barbuda.

 

  • Kabeh penumpang sing teka kudu ngrampungake formulir deklarasi kesehatan. Skrining lan pamriksan termal bakal kedadeyan nalika rawuh lan penumpang bisa uga dijaluk ngalami tes virus corona nalika teka.

 

  • Gegayutan karo transfer bandara, nganti 4 anggota kulawarga diidini nganggo siji kendaraan, sanajan kendaraan transportasi penumpang komersial sing luwih gedhe diidini nggawa mung 50% kapasitas lenggahan kendharaan, contone, 7 penumpang ing kendharaan 15-kursi. Kendaraan kudu dijaga tetep resik lan diresiki sawise saben lelungan, lan kabeh bakal dilengkapi alat pembersih tangan. Kabeh kendaraan bakal dicekel kanthi acak dening petugas kesehatan umum lan kendaraan bersertifikat bakal kanthi jelas nampilake decal sing nuduhake persetujuan keamanan.

 

  • Penumpang sing teka kanthi kapal layar (kapal pesiar pribadi / Layanan Ferry) tundhuk karo pandhuan sing diterbitake dening Port Health.

 

  • Kabeh Layanan Kerajinan Tangan Laut lan Feri mung mlebu ing Dermaga Nevis Street.

 

  • Kabeh akomodasi perhotelan sing kalebu hotel, resort, villa, lan sewa omah kudu nyukupi katetepan Kementerian Kesehatan Kesehatan lan Lingkungan lan kudu disertifikasi sadurunge dibukak maneh kanggo para tamu.

 

  • Protokol makan restoran kalebu reresik lan disinfeksi permukaan sing asring disentuh, nggabungake langkah-langkah jarak fisik, lan bakal menehi layanan makan lan pangiriman utawa layanan takeout, tinimbang prasmanan.

Situs Web Otoritas Pariwisata

Warta liyane babagan Antigua lan Barbuda.

#bajangbali

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.