Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat kesehatan tumindak kanthi cepet kanggo ngisolasi rong pekerja kapal pesiar sing kondur ing tanggal 27 Meith, 2020. Pengumuman iki digawe dening Perdana Menteri Honorable Roosevelt Skerrit ing pidato singkat marang negara kasebut tanggal 1 Junist, 2020.

Jumlah kasus iki dadi wolulas belas wong. Telung puluh pitu warga negara dibalekake ing tanggal 27 Mei 2020, diselehake ing karantina wajib, lan ditaksir sawise protokol sing disetujoni kanggo Covid-19.

Kabeh warga negara sing bali dites kanggo COVID-19, nanging telung puluh lima kasus sing dites negatif kanggo virus, lan mung 2 sing positif.

Kaloro warga negara sing isih asimtomatik tanpa kondhisi kesehatan sadurunge wis diselehake. Telung puluh lima wong sing bali sing dites negatif bakal tetep diawasi wajib patbelas dina.

Amarga kabeh nembelas kasus sadurunge diresiki lan dikirim menyang omah, loro iki minangka siji-sijine kasus ing Dominica sing dikenal duwe virus kasebut. Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar nglajengake program uji coba komunitas kanggo COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.