Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways ndharat ing Havana, Kuba kaping pisanan

Etihad Airways ndharat ing Havana, Kuba kaping pisanan
Etihad Airways ndharat ing Havana, Kuba kaping pisanan
ditulis dening Harry S. Johnson

Etihad Airways wis nglakokake penerbangan kaping pisanan menyang Havana, Kuba. Penerbangan goodwill, sing dijadwalake pamrentah Uni Emirat Arab, mlebu ing ibukutha negara pulau Karibia, nggawa warga Kuba sing mulih saka UEA. Havana minangka tambahan paling anyar kanggo dhaptar penerbangan charter khusus menyang tujuan sing biasane ora dilayani ing jaringan rute global maskapai kasebut.

Sawise penundaan kabeh penerbangan penumpang normal menyang lan saka UEA tanggal 24 Maret, Etihad ngoperasikake layanan kemanusiaan khusus menyang 32 kutha ing saindenging jagad, sing kabeh saiki ora dilayani dening jaringan penerbangan penumpang utawa kargo penerbangan kasebut. Iki kalebu Bogota, Bukares, Grozny, Kiev, Larnaca, Podgorica, Tirana, Yerevan, Zagreb, Auckland, Bhubaneswar, Bishkek, Dushanbe, Dhaka, Erbil, Kabul, Lucknow, Makhachkala, Addis Ababa, Antananarivo, Bamako, Banjul, Conakry, Freetown , Harare, Kinshasa, Moroni, N'Djamena, Niamey, lan Nouakchott. Maskapai iki bubar ngoperasikake penerbangan kamanungsan khusus sing nggawa kargo medis lan kamanungsan penting sing arep menyang Wilayah Palestina.

Kajaba iku, Etihad ngoperasikake penerbangan penumpang lan penerbangan khusus, kalebu charter, menyang 62 tujuan online liyane, lan terus ngembangake nomer iki nalika siyap kanggo miwiti maneh jaringan penerbangan sing wis normal kanggo, saka, lan liwat hub Abu Dhabi.

Ahmed Al Qubaisi, Wakil Presiden Senior Kelompok Penerbangan Avihad, Internasional lan Komunikasi, ujar: "Kabeh kita ing Etihad ngrasakake rasa bangga, lan andhap asor kolektif, amarga ngerti manawa kita bisa ngebentuk sumber daya kanthi lengkap. kangelan lan sangsara sanget, kanggo nyedhiyakake garis udara sing penting kanggo wong sing butuh. Kita wis bisa mindhah kanthi cepet lan mabur menyang wilayah sing ora nate kita lakoni sadurunge kunci global saiki, mula kita bisa mbantu ngasilake wong liya.

"Layanan kita minangka tambahan alami saka inisiatif kabecikan Pamrentah Uni Emirat Arab, lan pamrentah lan LSM liyane. Minangka maskapai internasional sing kalebu kulawarga kolega cedhak saka luwih saka 150 negara, kita nggambarake komunitas global sing luwih jembar, lan ora nganggep penting ngopeni penerbangan kasebut ing kahanan saiki. Kita bakal terus kerja bareng karo mitra ing saindenging jagad kanggo nindakake peran kita amarga kabeh mboko sithik bakal bali dadi normal. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.