Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata alon-alon bali menyang Republik Ceko

Pilih basa sampeyan
Pariwisata alon-alon bali menyang Republik Ceko
Pariwisata alon-alon bali menyang Republik Ceko
ditulis dening Harry S. Johnson

Ana kabar apik lan kabar sing ora apik, mula ayo mbatalake watesan kasebut luwih dhisik. Kanggo wayahe (nanging ora ing salawas-lawase!), Watesan Czech tetep ditutup kanggo negara-negara sing duwe risiko dhuwur Covid-19 infeksi Nanging, ana pratandha ngarep-arep manawa lawang bisa mbukak tamu internasional ing wektu kasebut. Bisnis, hotel, pub, lan monumen Ceko alon-alon dibukak kanggo warga lokal, sing bakal mbantu supaya pengalaman apik yen turis bali menyang dalan sing paling gedhe.

Nganti saiki, Republik Ceko ngeculake watesan kanthi bertahap antara tanggal 20 April lan wiwitan Juni. Pasar petani dibukak maneh tanggal 20 April, kebon bir lan ruang makan ing njaba diwiwiti tanggal 11 Mei, lan larangan dibuwang ing ruangan njero ruangan kaya istana, restoran, lan pusat perbelanjaan tanggal 25 Mei. Pengunjung ing pub sing nyedhiyakake Pilsner Urquell kanthi tunyuk malah nampa "Bir Pertama ing Kita" gratis tanggal 25 Mei kanggo mengeti kultur budaya pub. Ing tanggal 8 Juni, aturan jarak adoh sosial ing bioskop lan bioskop bakal diangkat lan jumlah maksimum wong ing acara gedhe (kayata konser, konferensi, pesta pernikahan) bakal ditambah dadi 500.

Kanthi watesan larangan, kasus anyar tetep ana ing sangisore 100 saben dina sajrone wulan Mei.

"Kahanan epidemiologis ora nuduhake tren negatif, lan Republik Ceko wis ngatur kabeh kahanan kanthi cukup. Saiki, negara kasebut wis mbukak wates biasane karo negara-negara tanggané, lan kita ora sabar ngenteni para turis Amerika lan Kanada maneh. Amerika Serikat minangka bagean gedhe saka lanskap pariwisata kita, kanthi meh 600,000 wong Amerika teka ing 2019 "ujare Michaela Claudino, Direktur CzechTourism USA ing New York.

Ing negara sing 10.7 yuta wong, Republik Ceko tetep udakara 9,000 kasus kanthi luwih saka 6,000 pulih lan 315 wong tiwas.

Ing tanggal 15 Juni, warga Uni Eropa bakal bisa lelungan ing sawetara negara kanthi watesan sing sithik. Kanggo Republik Ceko, kalebu Jerman, Austria, Polandia, Slowakia, Hongaria, Rumania, Bulgaria, Kroasia, Yunani, Siprus, Swiss, Negara-negara Baltik, Norwegia, lan Islandia. Warga saka negara kasebut ing ndhuwur bakal diijini menyang Republik Ceko tanpa kudu nuduhake tes COVID-19 negatif. Plancongan kanthi watesan sing sithik bisa uga ditambahi menyang negara-negara Eropa ing musim panas, lan uga pariwisata internasional ing taun iki. Sampeyan bisa nemokake nganyari babagan aturan gerakan ing Kementerian Dalam Negeri Republik Ceko. Kabeh peraturan, mesthi tundhuk marang kontainer lan ngatur virus.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.