24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dina Lingkungan Donya: Sandal Resorts komitmen EarthCheck

Dina Lingkungan Donya: Sandal Resorts komitmen EarthCheck
Dina Lingkungan Donya: Sandal Resorts komitmen EarthCheck

Dina Lingkungan Donya, tanggal 5 Juni 2020, minangka dina Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nyengkuyung kesadaran lan tumindak global kanggo nglindhungi lingkungan. Ing Sandal Resor & Pantai, dina lingkungan dipromosikake ora mung ing dina iki, nanging kabeh 365 dina ing taun.

Kabeh Sandal Resorts melu program benchmarking lan sertifikasi EarthCheck. Wiwit daur ulang nganti dilestarikan, responsif ekologis minangka komitmen Sandal. Amarga resort "ijo" digawe kanggo katresnan, tresna lingkungan dadi alam nomer loro.

Dina Lingkungan Donya: Sandal Resorts komitmen EarthCheck

Program EarthCheck

Misi Sandals Resorts & Beaches yaiku nawakake pengalaman plancongan Karibia kanthi inovatif, andal, lan terus-terusan nyedhiyakake layanan lan fasilitas sing paling aman lan paling dhuwur kanggo para tamu, nalika menehi premium kanggo sumber daya manungsa lan kalebu sing paling ramah lingkungan lan resort sing ramah komunitas ing industri perhotelan.

Dina Lingkungan Donya: Sandal Resorts komitmen EarthCheck

Standar Samudra

Oceanic Standard (TOS) minangka pandhuan lengkap kanggo ngetrapake praktik berkelanjutan ing industri perhotelan, kanthi fokus nyuda plastik panggunaan siji. Oceanic Global, kekuwatan sing mbalikke TOS, menehi penghargaan bisnis sing wis entuk komitmen tartamtu kanggo nggunakake praktik berkelanjutan kanthi serangkaian lencana kanggo nunjukake dedikasi kanggo konservasi lan inisiatif ramah lingkungan. Resor sandal bangga bisa nampa bedane Sustainability Steward lan Straw-Free Certified.

Praktek Lingkungan Sing Sehat

Grup Sandals nduweni komitmen kanggo ngreksa sumber daya alam lan menehi pengalaman plancongan sing berkualitas kanggo para tamu nalika ngupayakake minimalake dampak lingkungan lan sosial sing ana gandhengane karo operasi.

Kesadaran Staff

Anggota tim melu lokakarya lan seminar sing dianakake panitia lingkungan, organisasi pamrentah daerah, lan uga organisasi lingkungan non-pamrentah.

Program Konservasi Banyu

Ngawasi panggunaan total banyu ing properti (kolam, kamar tamu, pawon, kamar panedhaan, lan area kebon) kanthi terus-terusan ditindakake.

Program Manajemen Energi

Panganggone wektu kanggo peralatan listrik kayata pusaran air, kamar uap ing spa, pencahayaan ruangan kanggo dalan, lan peralatan pendinginan ing pawon, bisa ngirit energi kanthi otomatis.

Program Manajemen Sampah

Praktek lan prosedur pembuangan limbah ing resor Sandals kayata daur ulang sprei lan sprei, panganan, kertas kantor, lan paket, minangka bagean saka praktik kerja biasa.

Kontrol Bahan-Bahan Mbebayani

Sandal Resort & Pantai nemtokake kesesuaian kabeh produk sadurunge dituku lan nyedhiyakake latihan lengkap kanggo staf kapan wae bahan kimia utawa peralatan anyar dituku kanggo digunakake ing hotel.

Pangembangan Sosial & Budaya

Kanggo nyengkuyung budaya lan pangembangan lokal, Sandal promosi lan adol tur lan atraksi lokal kanthi pangenalan khusus "tur hijau" ing meja tur. Sandals Resorts ngajak vendor kerajinan lokal menyang properti kanggo nampilake lan adol barang kerajinane - dihargai dening para tamu uga tukang.

The Straw Final

Saben Resor Sandal ngilangi sedotan plastik lan aduk siji sing digunakake ing resor. Sedotan kertas ramah lingkungan kasedhiya miturut panyuwunan.

Ngilangi Styrofoam

Saben Sandals Resort wis ngilangi Styrofoam sing digunakake ing kabeh resor. Iki minangka cara liya Sandal nyuda jejak lingkungan lan ningkatake kesehatan masarakat Karibia.

Yayasan Sandal

Sandhangan philanthropic sandal, yaiku Yayasan Sandal, terus promosi program sing fokus karo peningkatan lingkungan, pendhidhikan, lan komunitas minangka sumbangsih kanggo pembangunan berkelanjutan ing lingkungan sing rapuh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.