Ngilangi Warta Eropa Breaking Italia News Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Editorial News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Duta Digital: Cara sing Tepat lan Cara sing Salah

Duta Digital: Cara sing Tepat lan Cara sing Salah
Duta digital

Kanggo mesthekake ora ana sing ketinggalan nalika Singapura dadi luwih gegandhengan karo digital, pamrentah bakal nyiyapake kantor digitalisasi anyar kanggo nambah upaya upaya tekan segmen sing paling angel digayuh ing masyarakat lan ngajak supaya nggunakake alat digital. Duta besar digital bakal miwiti gaweyan kanthi nutupi kabeh 112 pusat penjaja lan pasar basah kanthi kontrak sementara setaun.

Tujuane yaiku kanggo nggedhekake upaya penjangkauan lan nyengkuyung para sing nyekel supaya nganggo e-payment lan ora kudu nangani awis. Ing wulan Maret taun ngarep, dheweke kudu nggayuh 100,000 lansia, mulang babagan katrampilan digital dhasar kaya cara tuku barang kanthi online lan cara nggunakake aplikasi smartphone kanggo komunikasi karo kanca lan kulawarga.

1,000 duta digital sing bakal dipekerjakake ing wulan iki kanggo mbantu para pemegang saham lan para senior sinau katrampilan digital bakal dibayar antara $ 1,800 nganti $ 2,100, miturut sawetara dhaptar lowongan kerja sing dideleng dening Straits Times Singapore.

Duta-duta kasebut, sing bakal entuk kantor anyar kanggo nyopir digitalisasi ing saindenging negara lan nyedhaki para penjuru senior, bakal dipekerjakake miturut kontrak iki kaya sing dituduhake ing situs web Karir @ Gov pemerintah.

Otoritas Pengembangan Media Infocomm (IMDA) lan Kementerian Komunikasi lan Informasi ujar manawa duta besar digital iki bakal kalebu campuran sukarelawan uga staf sing bakal dipekerjakake kanggo peran kasebut.

The Singapore SG Digital Office (SDO) bakal prioritas rekrutmen saka lulusan kohort institusi pendidikan tinggi sing luwih dhuwur ing Singapura, sing dilaporake ngalami masalah golek lowongan ing krisis ekonomi sing disebabake dening pandemi COVID-19.

Perbandingan karo versi Italia sing padha nanging negatif

Artikel sing luar biasa (kanggo nilai sosial) sing ditulis dening H. Baharudin lan diterbitake dening Singapore Straits Times wis dibandhingake karo inisiatif sing ditindakake pamarentah Italia kanthi basis sing beda-beda lan dikritik banget lan diprakirake minangka gagal.

Keputusan: Proposal Menteri Menteri Otonomi, Francesco Boccia, ngumumake rekrutmen 60,000 Asisten Sipil (CA). Iki mesthine kanggo wong sing nganggur utawa sing entuk penghasilan kewarganegaraan.

Iki minangka tugas sukarela sing dikoordinasi dening perlindungan sipil utawa Negara, ujare surat keputusan kasebut, sing diarahake menyang "pengendali aliran" ing bis lan kereta bawah tanah ing kutha-kutha gedhe ing Italia sing kudu ana koordinasi sing dhuwur supaya ora ana huru-hara ing halte bis utawa stasiun metro. Dianggep bisa nglumpukake 60,000 sukarelawan sing kasedhiya ing wilayah nasional.

Dianggep manawa asisten sipil bisa ngasilake pengembalian dana, nanging modalitas lan jumlah kasebut durung jelas. Warta babagan kasebut bakal enggal teka, sanajan tanggal babagan pembebasan kasebut durung mesthi.

Reaksi negatif

Keputusan anyar kasebut ngasilake reaksi negatif sing dianggep absurd lan ngelingake jaman fasis ing Italia.

Salah sawijining kritik paling tajam babagan peran asisten sipil asale Pak Vincenzo De Luca, Presiden wilayah Campania (kepala kutha Naples) melu-melu program RaiTre (saluran negara TV) "Ngenteni Tembung-tembung."

Dheweke ujar kanthi sindiran: "Para asisten sipil bakal nindakake latihan spiritual! Pamrentah mbukak ati kita kanthi ngarep-arep lan nyatane wis mutusake operasi mistik sing luar biasa kanthi 60.000 asisten sukarelawan. Kita bisa nglipur awake dhewe. ”

De Luca takon marang pamrentah babagan proyek nyewa 60,000 pengangguran: Apa sing kudu ditindakake? Apa dheweke bisa nggoleki sing ora nganggo topeng wajib? Wangsulane "ora." Apa sing ora njaga meja ing restoran? "Ora." Apa bisa ngontrol urip wengi utawa ngatur lalu lintas? "Ora." Dadi, kita takon marang awake dhewe: Apa sing kudu ditindakake? Kita wis dikandhani yen dheweke bisa nindakake "suasi moral." Yaiku, CA bakal nindakake "latihan spiritual."

"Mula, kita bakal ndeleng 60,000 wong mlaku-mlaku ing gang, ing pasar, ing antarane para pedagang buah nggunakake pakulinan kanthi tembung 'mratobat, sampeyan salah.'

"We," lanjut De Luca, "uga takon apa CA wis dilatih nindakake suasi moral? "Ora." De Luca nyimpulake: Dheweke (CA) wis dilatih ing sekolah apa-apa lan bakal diarani ora nindakake apa-apa.

Sawise 8 abad, para murid Ubertino da Casale lan Jacopone da Todi (Pendamping Wiley-Blackwell kanggo mistik Kristen) bakal ngubengi pusat sejarah kanggo nggawa kabar apik lan nindakake suasi moral.

Muga-muga dheweke ora ngetok lawang nalika jam 3 sore nalika sawetara wong turu sadurunge turu setengah jam kanggo nyegerake ketegangan saka Roma. Presiden rampung: "Kadhangkala kita ngumbara yen mung perkara serius ing negara iki (Italia) yaiku kabaret."

#banget plancongan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.