Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong News Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Boeing Khusus banget duwe julukan Seragam Juliett

Boeing Khusus banget duwe julukan Seragam Juliett
juliett
ditulis dening Juergen T Steinmetz

B-HUJ minangka Boeing 747 pungkasan sing pensiun dening Cathay Pacific ing taun 2016. Saiki miwiti lelungan anyar menyang tangan para penggemar lan kolektor nalika 12,000 edhisi edhisi Terbit Aviationtags sing dijuluki "Seragam Juliett" dening staf ing Cathay Pacific, tanggal 23 Mei 1995 yaiku pesawat Boeing 747-400 pungkasan sing dikirim menyang maskapai penerbangan Hong Kong - lan pesawat penumpang pertama sing teka ing Bandara Internasional "Chep Lap Kok" Hong Kong ing taun 1998. Pendaratan sing padha uga tegese B-HUJ wis nggawe rekor anyar: mung teka saka Bandar Udara Internasional John F. Kennedy lan dadi pesawat penumpang komersial pertama ing donya sing mabur 8,590 mil kanthi mandheg ing Pole Lor.

B-HUJ pungkasane bakal entuk pangiriman gedhe tanggal 8 Oktober 2016, nalika luwih saka 350 karyawan maskapai kasebut budhal menyang plancongan pungkasan liwat Hong Kong ngrayakake pesawat lan sejarahe.

"Seragam Juliett" minangka Boeing 747 pungkasan sing pensiun. "Jumbos" wis dadi bagean penting ing armada, amarga ana sawetara jalur sing kondhang menyang Bandara "Kai Tak" Hong Kong sing lawas, ing kana taun 747 asring dipotret mabur kanthi ciri khas ing ndhuwur atap kutha, dadi ciri khas maskapai.

Penerbangan sing paling pungkasan banjur nggawa menyang Bruntingthorpe ing Inggris sing dibongkar.

Lan nalika karir ing langit saiki wis rampung, bagean sing apik saka fuselage saiki diwiwiti maneh - minangka salah siji saka 12,000 edhisi edhisi winates sing unik

Kanggo nggawe tag, kita mbongkar lan ngethok bagean kulit njaba ing pabrik dhewe ing Cologne nganti bisa ditumbuk menyang Aviationtag sing khas® wujud Langkah pungkasan ing proses upcycling iki yaiku ukiran laser presisi.

Saben Aviationtags sing edhisi winates® saiki nduweni jinis pesawat, nomer registrasi, nomer edhisi, lan ukuran. Saben Penerbangan® bisa beda-beda saka nomer serial liyane ing babagan kekandelan, warna, lan haptik lan kalebu salah sawijining jinis. Data sing diukir malah ngidini pangguna pangguna * bisa ditemokake. Layanan Lost & Found khusus sing disedhiyakake dening Aviationtag® wis ngidini Aviationtag sing ilang® lan masang kunci kanggo dipasang maneh karo sing duwe.

Potongan unik diluncurake maneh minangka kunci lan tag barang - lan minangka barang kolektor, amarga bagean saka Aviationtag sing apik®Pelanggan minangka penggemar penerbangan biru sing sejati. Nanging sejatine meh kabeh wong sing seneng lelungan bakal tundhuk karo pesona tag cilik kasebut. Amarga Aviationtags® ningkatake urip saben dinane pamilik kanthi perasaan sing ora bisa dipungkiri: rumangsa adoh menyang pengalaman anyar kanthi tailwind ekstra sing ana ing mburine. 12,000 Aviationtags sing digawe saka Boeing 747-400 B-HUJ saiki kasedhiya ing Toko Aviationtag®.

BORDBAR & AVIATIONTAG

Nalika nggawe desain bordar GmbH luwih saka sepuluh taun kepungkur, kanca loro lan geeks penerbangan sing semangat, Stephan Boltz lan Valentin Hartmann, mujudake gegayuhan kanggo ngowahi troli pesawat sing dibuwang dadi perabotan fungsional. Sajrone pirang-pirang taun, dheweke nggawe jaringan global ing industri penerbangan lan semangat kanggo penerbangan dadi saya mandheg. Pungkasane, ing taun 2016 dheweke duwe ide menehi pesawat anyar sing ora diluncurake uga sewa anyar lan troli pesawat: Aviationtag lair - riwayat sejarah pesawat saku. Sawise proyek kasebut tekan plancongan ing taun 2018, saiki wayahe nggawa Tobias Richter, maskapai penerbangan liyane sing berpengalaman, menyang kokpit perusahaan. Saiki dheweke navigasi divisi Aviationtag dadi Wakil Presiden.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.