24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Investments Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Jamaika Nggawe Pemburu Harta kanggo Agen

Dewan Pariwisata Jamaika Nggawe Pemburu Harta kanggo Agen
Pemburu Harta Karun kanggo Agen

Kanthi langkah-langkah kunci lan watesan perjalanan isih ana, Dewan Pariwisata Jamaika terus ngajari agen perjalanan kanthi cara sing nyenengake lan inovatif, kanthi diluncurake IRIE Treasure Hunt IRIE sing anyar. Dina iki, sing pertama saka limang pencarian harta karun mingguan kanggo agen wis diluncurake kanthi online, menehi agen kesempatan kanggo menang kertu tunai Ganjaran Jamaika £ 50 saben minggu.

Saben minggu, kuis bakal fokus ing area resor sing beda, saengga agen bisa ngerti luwih akeh babagan wilayah Jamaika lan apa sing bakal ditawakake ing tujuan kasebut. Minggu iki, pengetahuan para agen Omah Gedhe ing Montego Bay bakal dites amarga dheweke kudu golek bandha sing didhelikake ing kutha. Sawise agen ngrampungake goleki harta karun, dheweke bakal diluncurake kanthi hadiah lan bakal entuk kesempatan kanggo menang kertu hadiah £ 50.

Cara melu: Agen mung bisa ngeklik link ing ngisor iki lan klik play kanggo miwiti goleki bandha:

https://www.spoiledagent.com/us/members/clients/jamaica/contest-2020-UK/week1/

Kanggo informasi luwih lengkap, bukaken: http://www.jamaicarewards.co.uk/

Warta liyane babagan Jamaika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.