24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Kesehatan ngandhani masarakat manawa 19th kasus Covid-19 dikonfirmasi dina awal dina iki. Iki kedadeyan sawise papat kasus pungkasan sing dilaporake 53 dina kepungkur.

Kasus kasebut yaiku ana bocah lanang umur 27 taun sing tekan dina Setu, 23 Meird, saka kapal pesiar minangka bagean saka proses repatriasi sing wis ditemtokake kanggo wong Belize. Sing lanang asimtomatik kanggo COVID-19 lan dideteksi minangka bagean saka tes rutin sing ditindakake kanggo kabeh wong sing diselehake ing karantina wajib sing dadi syarat sadurunge dibebasake. Lacak kontak kanggo wong iki wis diwiwiti saiki lan proses kanggo menehi informasi babagan kapal pesiar lan mitra sing gegandhengan wis diwiwiti.

Menteri Kesehatan terus ngawasi sing luwih apik ing saindenging negara lan ndhesek supaya kabeh tetep nindakake langkah pencegahan sing dibutuhake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.