24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Fraport komitmen karo Listrik Hijau ing Bandara Frankfurt

Fraport komitmen karo Listrik Hijau ing Bandara Frankfurt
Fraport komitmen karo Listrik Hijau ing Bandara Frankfurt
ditulis dening Harry S. Johnson

Fraport AG rencana kanggo sumber listrik sing digunakake ing Bandara Frankfurt saka tenaga angin mbesuk. Iki nuduhake komitmen operator bandara kanggo terus target proteksi iklim. Perusahaan iki arep setuju karo jumlah tuku minimum tahunan karo operator peternakan angin lepas pantai paling suwe 2025. Notifikasi pasar sing dibutuhake saiki wis diterbitake.

Ketua Dewan Eksekutif Dr Stefan Schulte negesake: "Sanajan ing jaman sing paling tantangan, kita tetep fokus marang tantangan perlindungan iklim. Kanthi proyek tenaga angin iki, kita arep entuk udakara 85 persen listrik sing digunakake ing Bandara Frankfurt saka sumber sing bisa dianyari saka 2025. ” Fraport tetep komitmen kanggo nutupi sebagian besar konsumsi listrik Bandara Frankfurt nggunakake sumber sing bisa dianyari nganti taun 2030.

Target perlindungan iklim tetep wae

Panggunaan energi terbarukan minangka faktor utama kanggo memenuhi target perlindungan iklim sing diwenehake dening Fraport. Fraport yakuwi nyuda CO taunan2 emisi ing Bandara Frankfurt udakara 170,000 nganti 80,000 metrik ton ing taun 2030. Perusahaan kasebut ngrancang ngilangi kabeh emisi lan dadi CO2-bebas wiwit taun 2050.

Miturut perjanjian tuku tenaga, Fraport arep setuju nalika pangiriman listrik ijo nganti 350 gigawatt saben taun karo operator peternakan angin lepas pantai. Schulte nerangake: "Kita golek mitra sing bisa dipercaya kanggo mbantu nambah energi terbarukan. Kesepakatan jinis iki ngidini kita nggawe rencana sing aman kanggo mbesuk tanpa kudu ngetrapake proyek kasebut. " 

Tenaga surya ing bandara

Sanalika, perusahaan kasebut komitmen kanggo ngasilake listrik dhewe ing bandara. Sistem fotovoltaik skala pertama ing Bandara Frankfurt saiki dibangun ing aula kargo anyar ing CargoCity South. Yen wis rampung, samesthine ngasilake luwih saka 1.5 yuta jam kilowatt listrik saben taun - jumlah sing bisa ngasilake luwih saka 450 rumah tangga papat wong sajrone setaun. Fraport uga janji nggawe pabrik fotovoltaik ing garasi parkir Terminal 3 sing anyar. 

Yen ana kedadeyan, langkah-langkah kasebut lan luwih lanjut bakal entuk pangsa listrik ijo ing Bandara Frankfurt udakara 94 persen ing taun 2030.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.