24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

WTM Amerika Latin ing Penghargaan Acara sing Ditampa

WTM Amerika Latin ing Penghargaan Acara sing Ditampa
WTM Amerika Latin

WTM Amerika Latin - acara global terkemuka kanggo industri perjalanan Amerika Latin - wis disenengi dening Penghargaan Keunggulan AEO ing kategori Pertunjukan Internasional Terbaik - Amerika.

Dioperasikake dening Association of Event Organizers, AEO Excellence Awards nampilake industri acara paling apik ing saindenging jagad.

Luciane Leite, Direktur Pameran WTM Amerika Latin, ujar: "Kita seneng bisa dadi dhaptar paling murah kanggo penghargaan kasebut, apamaneh sajrone jaman kangelan.

"Kanggo dingerteni dening kanca-kanca ing sektor acara minangka bukti saka kerja keras, dedikasi lan kreativitas luar biasa saka tim Amerika Latin WTM lan nguatake posisi kita minangka pimpinan pasar."

Diluncurake dening Reed Exhibitions ing taun 2013, WTM Latin America wis nggegirisi pasar regional lan minangka acara bisnis-kanggo-bisnis 'kudu-nekani'.

"Thanks kanggo jaringan industri lan jangkauan global sing ora ana tandhingane, WTM Latin America nggawe kesempatan pribadi lan bisnis, nyedhiyakake kontak lan konten sing apik kanggo para pelanggan," ujare Leite.

"Entri kita nyoroti macem-macem prestasi, kayata komitmen kanggo lelungan sing tanggung jawab wiwit 2013 lan peluncuran ing Women of Travel ing 2019, sing didedikake kanggo ndhukung pengusaha wanita.

"Kita uga negesake macem-macem konten sing ditawakake, kanthi program kanggo sektor kayata lelungan perusahaan lan MICE; agen lelungan; pengaruh media lan digital; teknologi lelungan; lan siswa.

"Kajaba iku, kita komunikasi nganggo basa Inggris, Portugis lan Spanyol kanggo nggedhekake jangkauan kita lan kita wis memitranake kemitraan karo luwih saka 30 asosiasi perdagangan Amerika Latin.

"WTM Latin America 2019 duwe 192 pemegang saham utama / pameran lan narik luwih saka 9,000 pengunjung unik kalebu profesional lelungan, pembeli lan media saka 92 negara - kenaikan 17% ing taun 2018.

"Kabeh kasebut nuduhake manawa WTM Amerika Latin minangka acara sing bakal ditindakake kanggo perdagangan plancongan Amerika Latin."

Edisi kawolu WTM Amerika Latin ditundha saka Maret nganti Oktober 2020 amarga pandemi virus corona. Bakal dianakake tanggal 20-22 Oktober ing Expo Center Norte ing São Paulo, Brasil.

Upacara Penghargaan Exclusive AEO uga wis ditundha lan saiki bakal dilaksanakake tanggal 4 Desember 2020, ing Grosvenor House, Park Lane, London. Host bakal dadi pelawak lan presenter televisi Dara O Briain.

Chris Skeith, Chief Executive AEO ujar: "Kita nampa akeh entri - refleksi komitmen industri lan bakal ngrayakake sukses."

Peserta liyane sing kalebu dhaptar ing kategori Pameran Internasional Best - Amerika yaiku:

AMI (Applied Market Information Ltd) - Expo World Compounding, Plastics Recycling World

Ekspo, Plastik Ekstrusi Ekspos Dunia (co-location)

Acara Clarion - DISTRIBUTECH Internasional

Acara Clarion - Souvenir Las Vegas & Expo Hadiah Resort

Acara Clarion - Pertunjukan Hadiah Smoky Mountain

CloserStill Media - Konferensi & Ekspo DevLearn 2019

Acara DMG - Pameran & Konferensi Gastech 2019

Acara DMG - Pameran lan Konferensi Gas & LNG Kanada

Pasar Plancongan Donya (WTM) Portofolio ngemot sangang acara lelungan utama ing papat bawana, ngasilake luwih saka $ 7.5 milyar transaksi industri. Acara kasebut yaiku:

WTM London, acara global terkemuka kanggo industri lelungan, minangka pameran telung dina sing kudu dirawuhi kanggo industri plancongan lan pariwisata jagad. Udakara 50,000 profesional industri wisata senior, menteri pamrentah, lan media internasional ngunjungi ExCeL London saben Nopember, ngasilake kontrak industri lelungan luwih saka £ 3.71 milyar. http://london.wtm.com/

Acara sabanjure: Senen 2nd nganti Rebo 4th November 2020 - London #IdeasArriveHere

Warta liyane babagan WTM.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.