24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Yaman

WHO nyedhiyakake test test COVID-19 buatan Jerman menyang Yaman lan 120 negara liyane

WHO nyedhiyakake test test COVID-19 buatan Jerman menyang Yaman lan 120 negara liyane
WHO nyedhiyakake test test COVID-19 buatan Jerman menyang Yaman lan 120 negara liyane
ditulis dening Harry S. Johnson

Pratelan pers anyar sing diterbitake dening pejabat kesehatan lokal ing Sana'a akhir minggu kasebut nyebutake "ora efektif lan ora efektif" solusi lan swab sing kalebu bagean saka Covid-19 Alat uji coba PCR sing diwenehake menyang Yaman.

Pratelan kasebut terus dilanjutake kanthi ujar manawa asil kasebut, asil positif palsu digawe nalika "conto sing dudu manungsa lan sing ora dikarepake" dites, temuan kasebut bakal diungkap dening pejabat kesehatan lokal ing sawijining konferensi pers ing dina-dina mbesuk .

Minangka klarifikasi, batch test meh 7000 COVID-19 test kit sing diwenehake menyang Yaman dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), minangka test test PCR sing padha sing diwenehake menyang luwih saka 120 negara. WHO nyedhiyakake luwih saka 6 yuta kit tes PCR menyang 120 negara ing saindenging jagad, lan kira-kira 2 yuta kit kasebut digawe dening TIB Molbiol, perusahaan sing adhedhasar ing Jerman. Kit tes PCR Tb Molbiol yaiku sing ditampa Yaman.

Impor kabeh pasokan medis, peralatan medis lan barang konsumsi kena disetujoni dening pejabat kesehatan.

Kriteria panggunaan lan distribusi wiyar test kit PCR

WHO melu kritéria sing ketat nalika nganakake tes panggunaan lan distribusi luas menyang Negara Anggota. Kriteria WHO kanggo panyedhiya tes, nalika njupuk keputusan kanggo nggarap pabrik khusus iki, TIB Molbiol, kalebu manawa perusahaan iki lan produke bisa memenuhi standar ISO. Standar ISO digunakake dening negara ing saindenging jagad kanggo mesthekake yen kualitas lan keamanan produk lan layanan sing ditrapake kanggo perdagangan internasional memenuhi standar global. Kit tes PCR sing diproduksi TIB Molbiol wis memenuhi standar ISO (ISO: 13485) kanggo manufaktur kualitas. Kit kasebut diuji lan divalidasi dening telung laboratorium eksternal, lan asil validasi diterbitake ing jurnal peer review. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.