Breaking Georgia News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Georgia sing apik lan apik banget wis siyap dibukak maneh kanggo turisme

Pilih basa sampeyan
Cara georgia_1206379356
Cara georgia_1206379356
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Zurab Pololikashvili minangka sekretaris Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), lan dheweke dadi duta besar kanggo Spanyol ing Georgia sadurunge dipilih dadi jabatane saiki.

UNWTO ditekan kanggo mbukak maneh pariwisata, lan Pololikashvili wis ngrancang persis tanggal 1 Juli iki sing ngilangi kabeh watesan karantina.

Saiki, Georgia nyathet 822 kasus COVID-19, 13 wong mati, lan119 kasus isih aktif, Nomer iki diowahi dadi 3 wong pe yuta, sing paling kurang saka standar.

Capital Travel, ujar operator tur lokal ing Georgia eTurboNews: We seneng nuduhake kabar apik: Georgia pungkasane ngangkat karantina lan kabeh tim kita kerja keras kanggo ketemu tamu sing paling disenengi ing wektu paling cedhak!

'CAPITAL GEORGIA TRAVEL' aktif nerusake operasional: Manajer kita nggawe program tur rutin anyar, ngolah permintaan anyar, mangsuli pitakon, lan ngarepake nampani sampeyan kabeh ing Georgia sing apik banget, apik banget lan apik banget!

Miturut informasi paling anyar, wates Georgia bakal dibukak maneh ing 01.07 kanggo turis internasional.

Georgia, sawijining negara ing prapatan Eropa lan Asia, minangka bekas republik Soviet sing dununge desa-desa Pegunungan Kaukasus lan pantai Segara Ireng. Kutha iki misuwur amarga Vardzia, sawijining biara guwa sing umume wiwit abad kaping 12, lan wilayah Kakheti sing tuwuh anggur sadurunge. Ibukutha, Tbilisi, misuwur kanthi arsitektur warna-warni lan lurung-lurung gedhe kaya kutha sing lawas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.