Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Malaysia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietjet nambah wolung rute domestik anyar kanggo warga Malaysia supaya seneng

Vietjet nambah wolung rute domestik anyar kanggo warga Malaysia supaya seneng
Vietjet nambah wolung rute domestik anyar kanggo warga Malaysia supaya seneng
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika ngenteni Malaysia kanggo ngilangi watesan perjalanan udara internasional, ana luwih akeh pilihan kanggo rute alternatif anyar ing Vietnam sawise operasi penerbangan internasional diwiwiti maneh. Vietnam wis rampung maneh jaringan penerbangan domestik lan mung ngumumake wolung rute domestik anyar sing diwiwiti wiwit 18 Juni 2020.

Wolung rute domestik anyar kalebu Hanoi - Dong Hoi (provinsi Quang Binh); Hai Phong - Quy Nhon (provinsi Binh Dinh); Vinh (propinsi Nghe An) - Phu Quoc; Da Nang - Phu Quoc, Da Lat (provinsi Lam Dong) lan Buon Ma Thuot (provinsi Dak Lak), Vinh lan Thanh Hoa, nambah jumlah rute domestik Vietjet dadi 53.

Ngomong ing Konferensi Promosi Pariwisata Domestik Kota Ho Chi Minh 2020 ing tanggal 9 Juni 2020, Direktur Penjualan lan Distribusi Internasional Vietnam, Pak Jay L Lingeswara, ujar: "Vietnam duwe tujuan sing aman lan apik banget, kalebu kutha-kutha terkenal kayata Hanoi , Kota Ho Chi Minh, Hue, Da Nang, Nha Trang, Phu Quoc lan uga tujuan sing misuwur kayata situs wisata budaya unik ing Buon Ma Thuot, pantai sing apik ing Quy Nhon (Binh Dinh), kompleks guwa paling gedhe ing donya ing Phong Nha lan Ke Bang (Quang Binh). Bekerjasama karo pejabat pamrentah lan perusahaan perjalanan, Vietjet kanthi cepet nerusake kabeh jaringan penerbangan domestik bebarengan karo program promosi sing penting kanggo nggawa para wisatawan bali menyang tujuan sing apik ing Vietnam. "

Kanthi total rute domestik 53, Vietjet saiki ngoperasikake jaringan penerbangan domestik paling gedhe, nggawa para turis lan turis menyang tujuan sing diidham-idhamake ing penerbangan ijo maskapai kasebut nalika nyukupi kabeh kebutuhan penumpang kanthi jadwal penerbangan sing beda-beda lan fleksibel. Thanks kanggo armada anyar sing apik banget kanthi kursi kulit sing nyenengake, panganan panas sing enak, kru kabin sing apik lan grapyak, Vietjet nggawa pengalaman sing beda kanggo jutaan penumpang ing ketinggian 10,000 meter.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.