Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Menteri Transportasi Kanada ujar ICAO babagan penerbangan Ukraina International Airlines sing ditembak ing Iran

Menteri Transportasi Kanada ujar ICAO babagan penerbangan Ukraina International Airlines sing ditembak ing Iran
Menteri Perhubungan Kanada, Yang Terhormat Marc Garneau
ditulis dening Harry S. Johnson

On Januari 8, 2020, Ukraina International Airlines Penerbangan PS752 ditembak cedhak Tehran dening rudal lumahing Iran menyang udara, tiwas 176 wong, kalebu 55 warga Kanada lan 30 penduduk permanen. Pamrentah saka Canada terus kerja bareng karo mitra internasional kanggo nambah keamanan penerbangan global lan nyegah tragedi kaya Penerbangan Ukraina International Airlines PS752 supaya ora kedadeyan maneh.

Dina iki, Menteri Perhubungan Kanada, sing terhormat Marc Garneau, gabung karo rapat virtual saka Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) Dewan kanggo ngrembug babagan kemajuan kerja ICAO sing ana gandhengane karo Flight PS752, zona konflik lan Pamrentah Kanada Strategi Langit sing luwih Aman.

Canada terus nyengkuyung transparansi, akuntabilitas, keadilan, lan investigasi lengkap kanggo mbantu kulawarga golek penutupan.

Canada uga terus nelpon Iran supaya kothak ireng bisa didownload lan dianalisis ing fasilitas kanthi kapabilitas supaya bisa ditindakake secepat mungkin - kaya sing ditemtokake dening Annex 13 menyang Konvensi Penerbangan Sipil Internasional lan Iran wis setya nindakake.

Quotes

"Strategi Langit sing Aman kanggo nggabungake komunitas penerbangan global kanggo mbantu nyuda resiko sing nyebabake zona konflik menyang penerbangan sipil. Ing jaman sing angel iki, target umum kita tetep ana supaya dunya ora bakal ngalami tragedi sing padha maneh. Liwat ICAO, kita kanthi bebarengan ngatasi tantangan kasebut supaya langit luwih aman, lan kita njaluk maneh Iran kanggo netepi komitmene. "  

Menteri Perhubungan

Ingkang kinurmatan Marc Garneau

"Canada terus nganjurake transparansi, akuntabilitas, keadilan, ganti rugi lan investigasi lengkap kanggo nutup kulawarga korban tragedi PS752. Kita bakal terus kerja bareng karo mitra internasional lan negara liya sing sedhih kanggo mesthekake Iran netepi kewajiban internasional lan keadilan ditindakake. ”

Menteri Luar Negeri

Ingkang Sinuhun François-Champagne Philippe

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.