Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News budaya Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Swiss waspada marang turis Tiongkok amarga wedi karo COVID-19

Swiss waspada marang turis Tiongkok amarga wedi karo COVID-19
Swiss waspada marang turis Tiongkok amarga wedi karo COVID-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pendhudhuk Swiss wis ganti sikap marang pariwisata massal amarga Covid-19 pandhemen.

Ahli plancongan saka Universitas Ilmu Terapan Swiss nindakake survey ing warga Lucerne, sing nuduhake manawa 80% saka 1,530 responden percaya manawa akeh turis ing kutha kasebut.

Sanajan kasunyatane, sanajan akeh situs turis sing isih ditutup, Swiss wis siyap-siyap kanggo mbukak musim iki. Nanging, warga lokal nggawe preferensi lan rasa ora seneng tartamtu ing macem-macem klompok pengunjung.

Pendhudhuk Swiss ora seneng banget karo turis saka Asia lan Amerika Utara. Paling apik yaiku turis saka Swiss lan Eropa.

Amarga pandemi COVID-19, warga Swiss paling wedi karo turis saka negara-negara Asia. Klompok terorganisir saka China asring teka ing Lucerne.

47% responden ujar manawa nganggep klompok tur teratur saka China ora dikarepake.

63% responden duwe sikap positif tumrap pariwisata. Pariwisata dikenal bakal ngasilake akeh ing Swiss.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov