24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yayasan Sandal Nyedhiyakake Bantuan kanggo Sing Paling Rentan

Yayasan Sandal Nyedhiyakake Bantuan kanggo Sing Paling Rentan
Yayasan Sandal

Wiwit ditepungi pandemi COVID-19 ing gisik Karibia, ing Yayasan Sandal wis nyedhiyakake sumber daya lan nambah dhukungan saka pamrentah, organisasi non-pemerintah, lan mitra korporat kanggo nguatake fasilitas perawatan kesehatan, dhukungan kanggo buruh ngarep, lan menehi pitulung kanggo wong sing paling rentan kalebu warga tuwa lan kulawarga ing komunitas sing kurang mampu lan pariwisata.

Penguatan Layanan Kesehatan

Yayasan Sandal nyumbang $ 5 juta kanggo Organisasi Sektor Swasta Jamaika (PSOJ) nalika nglumpukake $ 150 yuta kanggo tuku ventilator kanggo rumah sakit sing dipilih dening Kementerian Kesehatan lan Kesehatan (MOHW) ing negara kasebut.

Liwat sumbangan loma saka Perusahaan Amerika Serikat, Tito's Homemade Vodka, Sandals Foundation wis nyedhiyakake ruang medis sing steril kanggo dokter lan perawat ing Rumah Sakit Regional Bay St. Ann's ing Jamaika sing bakal nanggapi pasien Covid-19. Lounge kasebut kalebu kuartal turu sing dilengkapi amben kembar, ruang umum kanthi telung kursi santai lan televisi lan ruang makan kanthi microwave, ketel elektronik, kulkas lan meja makan papat kursi.

Yayasan Sandal nyedhiyakake panganan lan omben-omben kanggo 70 praktisi medis kalebu dokter lan perawat sing sedina muput ing operasi karantina darurat ing Annotto Bay, St. Mary, Jamaika. Panganan kasebut mbantu nyengkuyung tim garis depan nalika nyoba atusan individu, ngobati pasien lan nindakake kegiyatan kesadharan kanggo nguatake anggota komunitas supaya bisa ngatasi panyebaran virus kasebut.

Komunitas Dhukungan

Yayasan Sandals uga nyumbang tambahan $ 2 yuta kanggo PSOJ COVID-19 Response Fund kanggo ndhukung kebutuhan pangan lan kesejahteraan pangan ing Jamaika. Dana kasebut minangka kemitraan multi-sektoral karo Dewan Layanan Sosial Sukarela (CVSS), Kanca-kanca Amerika saka Jamaika sing ngeterake lan nyebarke paket perawatan saben minggu kanggo warga sing paling rentan lan komunitas sing kurang duwe tenaga.

Minangka bagean saka sumbangan $ 2 yuta PSOJ COVID-19 Jamaika Response Fund, udakara 700 paket perawatan wis diwenehake kanggo menehi pangarep-arep menyang kulawarga ing St. James, Jamaika. Kagiyatan kasebut bisa ditindakake kanthi pitulung mitra tambahan kayata Pangan kanggo Wong Miskin, Pasukan Konstabulary Jamaika, United Way of Jamaica lan Red Cross Jamaica.

Makarya bebarengan karo Komite Pengembangan Komunitas lokal lan kerja sama Sandal South Coast Resort, kita wis tuku sèket (50) paket persediaan Grosir saka Yayasan Lasco Chin lan disebarake kanggo warga senior ing komunitas Fustic Grove, Crawford, Hill Top, Dalin Oktober lan Sandy Ground ing St. Elizabeth, Jamaika.

Liwat kemitraan karo Sandals Negril lan kerja bareng karo Hanover Poor Relief, Para Hakim Perdamaian lan pimpinan agama, paket perawatan dituku saka Yayasan Lasco Chin lan dikirim menyang wong tuwa, wong sing ora duwe omah lan terdaftar ing komunitas pedesaan jero Kastil Chester lan Kutha Maret ing Hanover, komunitas Moreland Hill ing Westmoreland lan komunitas Red Bank lan Genus ing St. Elizabeth, Jamaika.

Yayasan kasebut wis menehi pitulung finansial kanggo para penerima pendidikan tingkat menengah, program beasiswa "Care for Kids" kanggo mbantu kulawargane nyukupi kebutuhan nutrisi lan kesejahteraan sajrone wektu iki.

Yayasan Sandals gabung karo anggota Greening Baptist Church ing Exuma, Bahamas kanggo nggayuh panganan. Pendanaan kita bakal nyedhiyakake voucher panganan kanggo panganan 50 kulawarga sing rentan.

Kanthi makarya raket karo Hanover Miskin Relief lan Hakim-hakim Perdamaian ing komunitas Westmoreland lan St. Elizabeth, 50 paket perawatan dituku saka Yayasan Lasco Chin lan dikirim menyang wong-wong sing wis tuwa, ora duwe omah lan terdaftar ing komunitas pedesaan Chester Castle sing jero. , March Town, Moreland Hill, Red Bank, lan Genus.

Investasi ing Pendidikan lan mata pencaharian

Kanggo nyengkuyung kabutuhan pamulangan online lan jarak adoh saka para mitra, Program Grow Well Golf ing St. Lucia, laptop wis dituku kanggo mbantu para remaja supaya tetep sinau ing bidang akademik.

Yayasan Sandals uga mbantu nggampangake kabutuhan sinau jarak adoh saka para beasiswa "Care for Kids" kanthi nyedhiyakake piranti komputer tablet lan nutupi biaya konektivitas supaya siswa bisa ngakses internet lan nglajengake sinau.

Kita nyedhiyakake dana kanggo wong sing dadi bagean saka rantai pasokan kritis kanggo Artisans lokal sing makarya ing sektor pariwisata. Pemasok sumber daya utama iki wis ngalami pengaruhe pengaruhe amarga ditutup saka industri pariwisata lan mandheg didol menyang pengrajin sing banjur nggawe produk kanggo resort hotel. Hibah finansial mbantu kira-kira 50 buruh rantai pasokan nyedhiyakake kebutuhan sing penting kanggo awake dhewe lan kulawargane.

Kesempatan mbesuk kanggo "Pulih Luwih Apik"

Yayasan Sandals bakal terus nanggapi kabutuhan sosial ing Karibia kanthi:

  • Penguatan kapasitas rumah sakit, klinik, lan layanan kesehatan lokal ing komunitas sing gumantung karo pariwisata;
  • Nyedhiyakake kesejahteraan para wong tuwa lan paling rentan sing gumantung karo rezeki para pekerja hotel kanggo rezeki; lan
  • Minangka bagean saka dana strategi jangka menengah nganti jangka panjang “bali menyang sekolah” hibah kanggo ngrewangi bocah / bangsal buruh ing industri pariwisata. Beasiswa kasebut bakal kasedhiya kanggo para pelamar apa utawa dheweke digunakake utawa digunakake ing Sandal utawa Pantai Resor.

Kita ngajak sampeyan supaya nganyari kegiatan kanthi ngetutake FacebookInstagram lan Twitter.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.