24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Aruba ngumumake tanggal mbukak maneh kanggo pengunjung internasional

Aruba ngumumake tanggal mbukak maneh kanggo pengunjung internasional
Aruba ngumumake tanggal mbukak maneh kanggo pengunjung internasional
ditulis dening Harry S. Johnson

Pamaréntah Aruba dina iki ngumumake negara kasebut kanthi resmi bakal mbukak tapel wates lan maneh nampani lelungan mlebu kanggo para pengunjung, saka Bonaire lan Curaçao ing Juni 15, ing Caribbean (kajaba Republik Dominika lan Haiti), Eropah, Lan Canada on Juli 1, 2020, diikuti pengunjung saka ing Amerika Serikat diwiwiti Juli 10, 2020. Tanggal pambuka resmi kanggo pasar liyane, kalebu Amérika Kidul lan Amerika Tengah durung bisa ditemtokake.

Keputusan kanggo mbukak maneh wates, sing ditutup amarga Covid-19 watesan ing awal Maret, digawe bebarengan karo Departemen Kesehatan lan njupuk pandhuan sing isih ana saka Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) lan Pusat Kontrol Penyakit (CDC) ing ing Amerika Serikat.

"Keamanan lan kesejahteraan para warga lan pengunjung minangka prioritas utama kita. Nalika kita siyap kanggo mbukak maneh wates kita, Aruba wis ngetrapake prosedur kesehatan umum sing luwih maju kanggo nyuda resiko COVID-19 ing pulau kasebut, "ujare Perdana Menteri Evelyn Wever-Croes. "Kita wis njupuk langkah-langkah sing ati-ati lan kanthi sengaja kanggo mbiji kahanan saiki lan mesthekake yen paling aman lan cocog kanggo miwiti proses pambukaan maneh."

Aruba dianggep sawetara faktor ing proses nggawe keputusan sing mbukak maneh, kalebu:

  • Kontainer Lokal: Tanggepan agresif kanggo ngenali lan ngatur kasus potensial COVID-19 duweni pengaruh lan nyuda efek kasebut Aruba.
  • Nyuda Mbatesi Watesan ing Pulo: Amarga kondhisi apik, watesan ing pulau kasebut ditarik kanthi ati-ati tanpa ana masalah sing penting.
  • Standar Kesehatan Struktent ing Tempat: Protokol kesehatan lan keamanan anyar wis dileksanakake ing saindenging pulau, kanthi negesake bisnis pariwisata lan keramahan supaya para pengunjung rumangsa aman.

Saben taun, luwih saka sayuta pengunjung teka Aruba saka kabeh ndonya Kaya tujuan sing ekonomi didhukung dening pariwisata, mbukak maneh wates minangka tonggak penting lan nggawe "normal anyar" kanggo wektu iki.

Pelancong kudu ngetutake proses embarkasi lan mudhun anyar kanggo mlebu ing negara kasebut. Syarat lelungan wajib bakal kasedhiya ing Aruba.com.

"Sanajan bakal ana sawetara panyesuaian sing dibutuhake, para pengunjung Aruba Pengalaman isih bakal duwe esensi One pulau sing bahagia, "ujare Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO Otoritas Pariwisata Aruba (ATA). "Kita yakin karo langkah-langkah sing wis ditindakake Aruba wis mbukak maneh kanggo rasa seneng. ”

Otoritas Bandara Aruba wis kerja sama karo Departemen Kesehatan Umum lan ngetutake pedoman Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) kanggo ngetrapake pirang-pirang langkah kayata skrining, kemampuan kanggo pengunjung tes PCR nalika teka, pemeriksaan suhu, profesional medis ing papan, tandha jarak sosial, tameng lan njogo tambahan, latihan PPE wajib kanggo kabeh staf, lan liya-liyane.

Saliyane jarak sosial, Aruba nempatno watesan kapasitas sauntara ing sawetara tujuan wisata sing luwih populer kanggo nyuda aliran pengunjung ing wektu puncak ing wilayah sing akeh diperdagangkan, tanpa matesi akses umum.

Nglindhungi Pengunjung - 'Kode Kesehatan & Kebahagiaan Aruba'

Bubar iki, Menteri Pariwisata, Kesehatan Umum lan Olahraga, bebarengan karo Departemen Kesehatan Umum lan Otoritas Pariwisata Aruba ngenalake program keamanan lan kebersihan anyar kanthi kemitraan karo para pemangku kepentingan sektor swasta utama. 'Kode Kesehatan & Kebahagiaan Aruba', sing negesake standar kebersihan lan kebersihan sing ketat, wajib kanggo kabeh bisnis sing gegandhengan karo pariwisata ing saindenging negara. Protokol iki bakal njamin bisnis pariwisata mematuhi pedoman ketat babagan kesehatan, sanitasi, lan protokol jarak sosial. Saben bisnis bakal mbukak dhaptar priksa aturan lan peraturan anyar babagan cara operate ing jagad COVID-19. Sawise rampung, bisnis bakal dipriksa dening Departemen Kesehatan Umum lan nampa Sertifikasi Emas Kode yen wis disetujoni.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.