24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

BENGKUNG Kampanye TREND kanggo Wisata Plancongan Iklim ing Mekong

BENGKUNG Kampanye TREND kanggo Wisata Plancongan Iklim ing Mekong
Perjalanan sing ramah iklim ing Mekong

SUNx Malta, kerja sama karo Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) dina iki ditambahi "BENGKUNG TREND KITA" Kampanye Ketahanan Iklim menyang Subregion Mekong Raya ing Asia Tenggara kanggo lelungan kanthi iklim.

Dipimpin video animasi 90 detik, kampanye iki dirancang kanggo nyengkuyung perusahaan lan komunitas Plancongan & Pariwisata supaya:

  1. Nganggo Plancongan Ramah Iklim - Karbon sithik, disambung karo Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB lan selaras karo lintasan Paris 1.5.
  2. Gawe Rencana Ambisi Netral Iklim lan lebokake file kasebut ing Registri sing gegandhengan karo SUNx Malta UNFCCC.

Kampanye global lagi kerja bareng karo Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) lan dhukungan saka Menteri Pariwisata lan Perlindhungan Pelanggan Malta, Hon. Julia Farrugia Portelli. Iki bakal nggunakake alat kanggo mbantu kabeh sektor Plancongan & Pariwisata kanthi transformasi penting dadi lintasan Paris 2050.

Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO), dadi sekretariat kementerian pariwisata negara-negara anggota Subkawasan Mekong Besar, sing kalebu Kamboja, Provinsi Yunnan, lan Wilayah Otonom Guangxi ing PR China, Lao PDR, Myanmar, Thailand, lan Viet Nam

Jens Thraenhart, Direktur Eksekutif & CEO, MTCO, ujar:

"Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) lan kerangka kerja sama sektor publik-swasta nirlaba Destinasi Mekong nganggep masalah Perubahan Iklim, lan perlindungan lingkungan kanthi serius. Wilayah kasebut duwe risiko ancaman sing bisa disebabake dening Perubahan Iklim, utamane komunitas sing ringkih. Kita seneng bisa bekerjasama karo SUNx kanggo mbantu industri Plancongan lan Pariwisata nggunakake Perjalanan Ramah Lingkungan lan praktik berkelanjutan, selaras karo tumindak sing disedhiyakake ing Strategi Sektor Pariwisata Mekong 2016-2025, diterbitake dening enem pamrentah kanthi kolaborasi karo Bank Pembangunan Asia (ADB). ”

Kanggo Profesor SUNx Malta Geoffrey Lipman, Presiden lan Presiden Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK), lan Leslie Vella, Ketua:

"Kita bakal ngenalake Registri Ambisi Netral Iklim kanggo perusahaan lan komunitas kanggo ngubungake target UNFCCC Paris 1.5. Kita uga bakal nyedhiyakake alat dhukungan, lan nglatih lulusan cerdas enom, bebarengan karo Institut Studi Pariwisata, Malta (ITS), kanggo mbantu transformasi karbon rendah strategis. Kita bangga bisa kerja sama karo MTCO kanggo nuduhake inovasi, perencanaan strategis, visibilitas, pendhidhikan lan pelatihan ing saindenging wilayah Mekong. ”

Kanggo katrangan lengkap, deleng https://www.thesunprogram.com/registry

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.