Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica invests jutaan saka Kewarganegaraan dening Program Investasi ing pendidikan

Pilih basa sampeyan
Dominica invests jutaan saka Kewarganegaraan dening Program Investasi ing pendidikan
Dominica invests jutaan saka Kewarganegaraan dening Program Investasi ing pendidikan
ditulis dening Harry S. Johnson

The Persemakmuran Dominika wis ngentekake $ 26 yuta kanggo sponsor para pemudha sing sinau ing luar negeri; nyelehake 169 tutor ekstrakurikuler kanggo siswa sing butuh; lan rehabilitasi 15 sekolah sing rusak dening Topan Maria ing taun 2017. Iki kedadeyan sajrone sawetara taun kepungkur, kanthi dana diduweni saka Program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI). Miturut Perdana Menteri Roosevelt Skerrit, strategi Dominica babagan pengeluaran dana CBI yaiku fokus ing investasi ing sektor publik, kalebu pendhidhikan, prospek pemuda lan set keterampilan.

The Caribbean pulau kasebut ngluncurake Program Mentor Pendidikan miturut Program Ketenagakerjaan Nasional sing wis suwe, disponsori dening CBI. Iki nyebabake 169 wong enom dilebokake ing sekolah ing saindenging negara kanggo ndhukung siswa sing mbutuhake bimbingan tambahan. Kanthi dhukungan saka Program CBI, para pemuda Dominika entuk kesempatan kanggo entuk pendidikan sing luwih dhuwur ing luar negeri, ing negara kaya Canada, Amerika Serikat, Lan Inggris. Setahun kepungkur, PM Skerrit ngramal total pengeluaran saka dana CBI kanggo pendidikan ing luar negeri $ 26 yuta.

"Kita wis mutusake nggunakake dana CBI kanthi cara sing berkelanjutan," ujare PM Skerrit marang Khaleej Times ing sawijining webinar ing Bisa 27th. "Kita nggunakake utamane kanggo program investasi sektor publik, bangunan sekolah, […] rumah sakit, pusat kesehatan, dalan, jembatan, pendhidhikan sumber daya manungsa, anak, pemuda," ujare Perdana Menteri.

Sanajan cilik lan meh ora pedunung, Dominika 72,000 negara entuk bathi saka pendhidhikan berkualitas tinggi, perawatan kesehatan modern, lan akses bebas visa lan visa tekan ing 140 negara lan wilayah. Wulan kepungkur, pamrentah ngumumake manawa pambangunan 14 poliklinik anyar lan rumah sakit canggih bakal diterusake kaya sing direncanakake. Iki minangka bagean saka program Revolusi Perumahan sing luwih akeh, sing dibiayai kanthi kontribusi investor asing sing sukses entuk kewarganegaraan nomer loro saka Dominika.

Negara iki misuwur amarga nggawe investasi abot lan katon nggunakake dana saka Program CBI. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Indeks CBI dening kelas majalah FW's PWM Dominika minangka negara paling apik kanggo kewarganegaraan kanthi investasi. Pelamar bisa menehi kontribusi siji-sijine kanggo Dana Diversifikasi Ekonomi utawa investasi hotel mewah lan resor sing wis disetujoni. Kabeh kudu kliwat dhisik Dominika cek rajin amarga tuntas. Kewarganegaraan bisa ditahan sajrone urip lan diwarisake menyang generasi sabanjure.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.