Rilis pers

Pasar Real Estate Portugal Nolak Mei 2020

Pilih basa sampeyan
Pasar Real Estate Portugal Nolak Mei 2020
Pasar real estate Portugal
ditulis dening editor

Warta properti Portugal, Imovirtual, nglaporake manawa pasar real estate Portugal wis ngalami penurunan sing nyata; kaping pisanan ing wolung wulan. Dibandhingake karo wulan April, rega properti adol mudhun -0.78% lan rega properti sewa mudhun -0.98%.

Data ing ndhuwur nggambarake kahanan pasar omah saiki ing Inggris, ing negara kasebut ngalami penurunan rega omah paling cepet wiwit taun 2009, amarga pengaruh COVID-19 wiwit diwiwiti. Tujuan populer kayata Faro, Lisbon, Madeira lan Porto ngumumake rega rata-rata ing ngisor iki kanggo tuku properti ing Mei 2020:

Faro: (-0.45%) rega rata-rata kanggo didol saiki € 475,062 dibandhingake karo € 477,223 ing wulan April

Lisbon: (-0.73%) rega rata-rata kanggo didol saiki € 592,709 dibandhingake karo € 597,050 ing April

Madeira: (-0.90%) rega rata-rata kanggo didol saiki € 332,524 dibandhingake karo € 335,542 ing wulan April

Porto: (-0.60%) rata-rata properti sing didol € 318,735 dibandhingake karo € 320,645 ing wulan April

Kajaba iku, rega properti sewa kanggo hotspot pariwara sing digoleki mudhun saben taun nganti -30%.

Faro: (-31.14%) rega properti sewa saiki € 869 saben wulan dibandhingake € 1,262 saben wulan pungkasan

Lisbon: (-11.58%) rega properti sewa saiki € 1,459 saben wulan dibandhingake € 1,650 saben wulan pungkasan

Madeira: (-12.27%) rata-rata rega properti sewa saben wulan saiki € 794 saben wulan dibandhingake € 905 saben wulan pungkasan

Porto: (-17.19%) rata-rata rega properti sewa saben wulan saiki € 997 saben wulan dibandhingake € 1,204 saben wulan pungkasan

kanggo liyane ing Portugaldata properti taunan lan saben wulan, bukak: https://www.imovirtual.com/noticias/atualidade/real-estate-market-in-numbers-monthly-barometer-of-may

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.