24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica tetep ngenthengake watesan COVID-19

Dominica tetep ngenthengake watesan COVID-19
Dominica tetep ngenthengake watesan COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominica terus ngangkat Covid-19 watesan amarga ora nyebarake penyakit ing komunitas sing wis dideteksi luwih saka 60 dina. Pengumuman iki digawe saka Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar, Dr. Irving McIntyre tanggal 11 Juni 2020.

Minangka asil nyuda watesan, bioskop, bar, operator tur, hotel, omah tamu, perpustakaan, gym, lotre lan toko game diidini kanthi mbukak maneh kanggo bisnis. Pusat perawatan bocah lan sekolah tetep ditutup. Dr. McIntyre uga negesake, "Bisnis bakal dileksanakake beroperasi jam kerja sadurunge sadurunge COVID 19 tundhuk ing jam tundha." Jam kurf wis diubah lan wiwit tanggal 15 Juni 2020, jam kurva anyar bakal diwiwiti jam 10 sore nganti 5 esuk Senin nganti Minggu. Pantai lan kali bisa diakses sajrone jam kurf.

Menteri Kesehatan luwih lanjut negesake wong Dominika supaya terus ngetutake protokol lan pedoman kesehatan lan safety sing disaranake dening Kamentrian amarga kemungkinan kasus COVID tambahan bakal saya mundhak nalika bali warga Dominika sing manggon ing jaban rangkah, wong sing mlebu ilegal lan mbukak maneh wates negara kasebut. Ing tanggal 9 Juni 2020, 55 siswa Dominika mulih saka AS lan kabeh sehat. Saiki ana 90 wong sing disimpen ing fasilitas karantina sing dikelola pemerintah. Menteri Kesehatan bakal gawe jadwal tes COVID-19 kanggo klompok berisiko tinggi kanggo nyakup wong ing panti jompo lan penjara, kasir supermarket lan sopir bis.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.