Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Pecah Puerto Rico Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Puerto Rico kanggo nerusake wisata ing wulan ngarep

Puerto Rico kanggo nerusake wisata ing wulan ngarep
Puerto Rico kanggo nerusake wisata ing wulan ngarep
ditulis dening Harry S. Johnson

Minangka bagéan saka rencana pambukaan papat tahap tanggung jawab Pulo kasebut, Puerto Rico ngumumake bakal resmi mbukak maneh kanggo tur in-bound tanggal 15 Juli. Nanging, pantai wis dibukak maneh kanthi srengenge berjemur lan kegiatan rekreasi liyane saiki sing ngidini mung nglumpukake klompok mung kanggo para kulawarga sing padha.

Siji bab sing kudu dituduhake, kaya sing sampeyan ngerteni, yaiku Puerto Rico ngati-ati banget wiwit wiwitan Covid-19, kanthi kabijakan supaya ora nyebarake virus ing saindenging Pulo, kalebu dadi entitas AS pisanan sing ngetrapake langkah-langkah ketat kayata kurva ing saindenging Island. Langkah-langkah kebersihan sak tenane wis ana ing saindenging Pulo, lan kabijakan sing luwih apik ditrapake sing ngetutake pedoman Kesehatan lan Keselamatan Asosiasi Perjalanan AS (USTA) bebarengan karo langkah-langkah sing ditegakake kanthi lokal, sing digawe dening Perusahaan Pariwisata Puerto Rico.

Ing ngisor iki ana sawetara wisatawan cepet sing kudu dingerteni nalika ngrancang menyang Puerto Rico:

Curfew Island

  • A curfew tetep berlaku nganti 30 Juni nanging wis ditambah saka 10:00 PM - 5:00 AM; pangecualian kanggo darurat.

Pengalaman

  • Pantai wis dibukak maneh kanthi srengenge berjemur lan kegiatan rekreasi liyane saiki sing ngidini mung nglumpukake klompok mung kanggo para kulawarga sing padha.
  • Kolam renang hotel mbukak lan nambah kapasitas nganti 50% wiwit tanggal 16 Juni.

bisnis

  • Restoran mbukak lan nambah kapasitas nganti 50% wiwit tanggal 16 Juni.
  • Mal lan toko eceran liyane tetep mbukak, nanging saiki ora bisa mlaku-mlaku santai. Janjian dibutuhake.
  • Kasino lan papan dolanan bakal tetep ditutup nganti ora diwartakake maneh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.