Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Portugal Ngeculake Warta Arab Saudi Warta Breaking Travel Breaking Turkey News Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Tujuan plancongan paling aman kanggo Musim Panas 2020 diarani

Tujuan plancongan Musim Panas 2020 sing paling aman dijenengi
Tujuan plancongan Musim Panas 2020 sing paling aman dijenengi
ditulis dening Harry S. Johnson

The Dewan Pariwisata lan Wisata Dunia Portugal, Turki lan Arab Saudi sing diakoni minangka tujuan paling aman kanggo lelungan santai musim panas iki.

Negara-negara kasebut ngenalake protokol keamanan khusus, ujare situs web organisasi kasebut. Kajaba iku, ing antarane tujuan Eropa, Madrid, Seville lan Barcelona uga disaranake dadi tujuan sing aman kanggo turis.

Protokol keamanan sing disetujoni dening Organisasi Pariwisata Dunia PBB bakal mbantu para lelungan milih papan kanggo nginep, sing bakal memenuhi standar higienis lan kesehatan internasional, ujare dewan.

Dhaptar kasebut bakal direnovasi sacara periodik lan dianyari kanthi arah plancongan sing aman kanggo turis kanthi mulihake kegiatan turis.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.