24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Botswana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Nigeria Warta Breaking Afrika Selatan Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Zambia

Dina Internasional Anak Afrika: Gabung Pesta Kanthi Sakbenere!

atype

Dewan Pariwisata Afrika pengin donya melu partai kasebut. Pesta kasebut yaiku babagan Dina Internasional Anak Afrika. Iki minangka diskusi serius karo para pimpinan, nanging uga partai karo para pemangku kepentingan, Anak-anak Afrika - lan taun iki meh wae.

Tandha Dina Internasional Anak Afrika, ing Dewan Pariwisata Afrika bakal ngrembug masalah sing bakal diadhepi bocah-bocah Afrika lan rencana mbesuk kanggo ngembangake pendhidhikan kanggo bocah-bocah ing Afrika lan budaya kanggo lelungan liwat pendhidhikan.

Nduwe spanduk "Menuju Bocah-bocah lan Pemuda ing Pembangunan Pariwisata Afrika" Dewan Pariwisata Afrika wis menang kampanye kanggo hak-hak pendhidhikan kanggo bocah-bocah ing Afrika. Diskusi virtual bakal ditindakake sesuk, 16 Juni kanggo menehi tandha acara.

Acara kasebut minangka diskusi lan pahargyan. Sapa wae sing pengin melu sakbenere bisa nindakake iki https://africantourismboard.com/international-day-of-the-african-child/ lan ndhaptar.

Acara kasebut diatur kanthi pimpinan Abigail Olagbaye, Duta Besar ATB ing Nigeria. Abigail ngupayakake kanthi ora kendel kanggo nggabungake acara virtual penting iki.

Ketua Dewan Pariwisata Afrika, Mr. Cuthbert Ncube, ngandhakake ing pesen manawa meh 60 persen pedunung Afrika umure kurang saka 25 taun, saengga Afrika dadi bawana paling enom ing saindenging jagad demografi PBB.

Ncube ujar manawa para muda ing Afrika minangka sumber paling gedhe lan para mudha ing bawana.

"Pendhudhukan nawakake potensial sing gedhe banget, nanging udakara 14 persen tenaga kerja isih ngalami pengangguran. Iki ora bisa dadi bisnis kaya biasane ”, Ncube nambah pesen.

Ketua ATB luwih lanjut ujar manawa wayahe pas kanggo pimpinan Afrika munggah lan dadi panutan lan nguwasani seni transfer ilmu, katrampilan, lan seni kanggo njupuk keputusan lan pilihan sing wicaksana.

Dina Internasional Anak Afrika: Gabung Pesta Kanthi Sakbenere!

"Semangat kepuasan kudu digeser dening semangat kanggo ngrajut ing ati para bocah enom, kepenginan urip luwih gedhe tinimbang keluwen lan kepinginan saiki. Ana sesuk sing kudu digarap lan saiki arep mutusake, ”ujare Ncube.

Ing tanggal 16 Juni saben taun, pamrentah, Organisasi Non-Pamarentah (LSM), organisasi internasional lan pemangku kepentingan liyane nglumpuk kanggo ngrembug babagan tantangan lan kesempatan sing diadhepi bocah-bocah ing Afrika kanthi nyadari hak-hak kasebut.

Minangka dina sing Afrika lan negara liya ngelingi mateni atusan bocah-bocah Afrika sing cocog karo lurung-lurung ing Soweto, Afrika Selatan, kanggo nuntut hak sing padha kanggo pendhidhikan.

Bocah-bocah njupuk dalan ing Soweto tanggal sing padha ing taun 1976, cocog ing kolom sing dawane luwih saka setengah mil, mbantah pendhidhikan sing kurang apik lan nuntut hak diwulangake nganggo basane dhewe.

Atusan siswa enom ditembak mati dening mantan polisi pamrentah apartheid.

ATB uga ngupayakake supaya bocah-bocah Afrika lelungan liwat perjalanan pendhidhikan ing negarane dhewe, banjur ngunjungi negara-negara Afrika liyane ing njaba negara ibune.

Kanthi nyinaoni budaya lelungan liwat pendhidhikan, bocah-bocah Afrika bakal dadi pemimpin sing apik kanggo sesuk lan pimpinan pariwisata liwat investasi, pelatihan, lan pangiriman layanan sing berkualitas.

Nyebar wiji pariwisata ing antarane bocah sekolah bakal ngasilake woh-wohan pangembangan pariwisata domestik, regional lan intra-Afrika supaya benua kasebut makmur dadi tujuan wisata utama ing donya, menehi dana sumber daya alam liar, situs sejarah lan warisan lan budaya sing sugih ing antarane warga Afrika .

Liyane saka Pak Ncube, pamicara liyane sing misuwur kalebu Dr. Walter Mzembi, mantan menteri pariwisata Zimbabwe, Allan St. Ange, mantan menteri pariwisata Seychelles.

Dewan Pariwisata Afrika, sing adhedhasar ing Afrika Selatan, pasar lan promosi Afrika minangka tujuan pariwisata lan lobi kanggo gerakan bebas wong Afrika ing saindenging bawana, uga lobbing kanggo gerakan gampang para pengunjung ing macem-macem negara ing Afrika.

Luwih lengkap babagan Papan Pariwisata Afrika lan kepiye dadi bagean saka Organisasi www.africantourismboard.com 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania