24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bandara Prague nerusake rute menyang 55 tujuan

Bandara Prague nerusake rute menyang 55 tujuan
Bandara Prague nerusake rute menyang 55 tujuan
ditulis dening Harry S. Johnson

17 maskapai wis ngumumake niat kanggo nerusake penerbangan langsung saka Bandara Václav Havel Prague. Khusus, 55 tujuan wis didhaptar, sepuluh wis digunakake. Minggu iki, penerbangan langsung menyang pitung tujuan liyane bakal dilanjutake, yaiku menyang Belgrade, Brussels, Budapest, Košice, Keflavik, Manchester lan Munich. Gegayutan karo tujuan utama sing dipilih, Bandara Prague wis nampa konfirmasi operasi maneh menyang luwih saka setengah papan. Thanks kanggo negosiasi intensif antara Bandara Prague lan perwakilan maskapai, dhaptar tujuan bisa tambah akeh sajrone minggu kepungkur.

"Thanks kanggo negosiasi lengkap lan intensif karo maskapai penerbangan, Bandara Prague bisa nggampangake sambungan bertahap langsung kanthi bertahap sing kasedhiya kanggo penumpang sadurunge pandemi COVID-19 lan krisis sing gegandhengan ing saindenging jagad. Saiki, kita wis ngonfirmasi operasi maneh ing rute menyang total 55 tujuan. Maskapai bali menyang rute saka Prague sejajar karo langkah-langkah plancongan sing santai, lan sing paling penting, kanggo nanggepi permintaan penerbangan sing dituduhake dening penumpang. Panjaluk iki sing bakal dadi kunci sukses sambungan udara sing diterusake ing minggu lan wulan mbesuk, "ujare Ketua Wakil Direksi Bandara Bandara Prague, Vaclav Rehor.

Saiki, Bandara Václav Havel Prague wis negesake operasi maneh saka 17 maskapai. Bandara kasebut lagi negosiasi karo maskapai penerbangan liyane kanthi aktif. Asile, dhaptar tujuan sing kasedhiya bisa ditambah maneh ing minggu ngarep. Uga ana telung rute anyar ing antarane sing wis diterusake maneh, yaiku menyang Varna lan Tirana sing dioperasikake dening Wizz Air lan rute menyang London Heathrow sing dioperasikake dening Czech Airlines.

"Tujuan utama kita yaiku kanggo nerusake sambungan udara sing dijadwalake langsung menyang tujuan utama, yaiku kutha-kutha utama Eropa sing digunakake minangka pusat transfer sing penting. Iki kalebu, kayata, London, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Madrid lan Wina. Secara total, kita wis milih 45 tujuan kasebut lan wis entuk konfirmasi penerbangan maneh menyang 24 tujuan kasebut, sing makili luwih saka setengah, "tambah Vaclav Rehor.

Ing pungkasan minggu iki, Bandara Václav Havel Prague bakal disambung karo penerbangan langsung kanthi total 17 tujuan sing dioperasikake dening 12 maskapai penerbangan. Nanging, penumpang kudu tetep nggatekake kahanan lelungan sing ditemtokake dening pamrentah nasional, ora mung ing negara asal, nanging uga ing negara-negara sing dituju.

Sawetara langkah proteksi wis ditindakake ing Bandara Václav Havel Prague sing disiyapake kanggo nyegah panyebaran penyakit COVID-19 lan nglindhungi kesehatan lan safety para penumpang. Wis pirang-pirang wulan, Bandara Prague wis kerja sama raket karo pejabat perlindungan kesehatan umum, kayata Kantor Kesehatan Kota Prague, konsultasi karo kahanan saiki lan kabeh langkah-langkah sing diterapake kanthi aktif. Iki kalebu, kayata, pangopènan jarak sing aman ing antarane masarakat ing kabeh wilayah ing sekitar bandara, desinfeksi lengkap ing kabeh wilayah sing sering dikunjungi, instalasi plexiglass protèktif utawa foil sing bisa ditonton ing check-in lan konter informasi lan pencegahan akumulasi sing berlebihan saka penumpang. Kabeh penumpang bisa nggunakake luwih saka 250 dispenser disinfeksi sing diselehake ing bandara. Penumpang uga bisa nggunakake aplikasi online kanggo mriksa penerbangane bareng kios mandhiri ing bandara supaya ora kontak karo karyawan bandara. Bandara kasebut uga aktif banget ing bidang pendhidhikan kanggo kabeh karyawane.

“Kesehatan lan keamanan penumpang dadi prioritas utama. Mula, kita wis ngenalake langkah-langkah keamanan sing ketat ing bandara, sing kalebu utamane saka perubahan operasional, prosedur higienis lan akses menyang informasi. Ing konteks iki, penumpang kudu netepi aturan sing wis ditemtokake kanthi jelas ing papan bandara, kayata nganggo topeng rai, njaga jarak sing aman lan menehi perhatian sing cukup kanggo kebersihan tangan, ”ujare Vaclav Rehor.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.