Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Vietjet ngluncurake limang rute domestik Thailand anyar

Pilih basa sampeyan
Vietjet ngluncurake limang rute domestik Thailand anyar
Vietjet ngluncurake limang rute domestik Thailand anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Vietnam wis resmi ngumumake limang rute domestik Thailand anyar sing bakal diwiwiti wiwit dina iki. Lima rute anyar iki bakal nyambung ibukota Thailand Bangkok (Bandara Suvarnabhumi) karo tujuan wisata lan budaya sing misuwur saka Lor nganti Selatan Thailand, kalebu Hat Yai, Khon Kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, lan Surat Thani. Lima rute anyar kasebut nggedhekake rute domestik Thai menyang 12, ngubungake 11 tujuan Thailand kanthi total, nggawa luwih akeh kesempatan kanggo turis lan perdagangan lelungan sing menehi inspirasi ing Thailand.

Hat Yai, sawijining distrik gedhe ing provinsi Songkhla, ing Thailand Selatan, misuwur minangka pusat perdagangan, logistik, komunikasi, transportasi, lan pariwisata ing provinsi lan wilayah kasebut. Si Thammarat lan Khon Kaen misuwur amarga sejarah sing terkenal. Ubon Ratchathani minangka salah siji saka patang kutha utama ing Isan, sawijining wilayah ing sisih lor-wétan Thailand, uga dikenal minangka "papat gedhe Isan." Sementara, Surat Thani minangka propinsi ing sisih ngisor Teluk kidul Thailand kanthi pulo populer ing sekitar provinsi kasebut, kalebu pulau favorit Koh Samui. Kanthi mung klik, penumpang saiki bisa mabur karo Vietnam menyang tujuan paling dhuwur ing Thailand!

Vietjet bubar nambah jumlah rute domestik dadi 53 kanthi wolung rute anyar wiwit tanggal 18 Juni 2020 sing nyambungake Hanoi karo Dong Hoi (provinsi Quang Binh); Hai Phong karo Quy Nhon (provinsi Binh Dinh); Vinh (propinsi Nghe An) karo Phu Quoc; Da Nang karo Phu Quoc, Da Lat (provinsi Lam Dong), Buon Ma Thuot (provinsi Dak Lak), Vinh lan Thanh Hoa.

Uga, sawise Otoritas Penerbangan Sipil Thailand (CAAT) ngumumake dibukak maneh bandara Phuket International kanggo operasi penerbangan domestik wiwit tanggal 13 Juni 2020, Thai Vietnam minangka maskapai pertama lan siji-sijine sing dikonfirmasi bisa nerusake operasi ing rute antara Bangkok (Bandara Suvarnabhumi ) lan bandara Phuket International. Maskapai kasebut tundhuk tenan karo prosedur keamanan lan kesehatan saiki kalebu ngukur suhu awak penumpang lan kru, jarak sosial ing bandara lan ing pesawat. Penumpang uga diwajibake nganggo masker rai sajrone lelungan.

Saiki, Thai Vietnam nduwe operasi penerbangan stabil sing nutupi jaringan domestik Thailand kalebu rute antarane Bangkok lan Chiang Mai / Chiang Rai / Phuket / Krabi / Udon Thani. Penumpang disaranake mriksa peraturan lan prosedur nalika teka ing saben kutha tujuan lan bandara supaya bisa mlebu kanthi lancar. Maskapai iki bakal terus nambah jadwal penerbangan lan ngluwihi jaringan kanggo nanggepi permintaan sing saya gedhe.

Sadurunge, Thai Vietnam wis nawakake perjalanan gratis setahun menyang staf medis garis depan, kalebu kabeh anggota Thai Covid-19 Komite Pencegahan & Kontrol lan kabeh dokter lan perawat 160 rumah sakit sing ditunjuk kanggo perawatan Covid-19 pasien ing Thailand. Iki minangka salah sawijining kegiatan utama sing ditindakake Vietnam Vietnam kanggo ngapresiasi kabeh pahlawan sing wis kerja keras kanggo nyegah lan ngontrol wabah kasebut nganti kahanan bisa pulih.

 

Jadwal operasi rute domestik Thailand anyar (Kabeh ing wektu Thailand):

 

Rute Anyar Wektu penerbangan frekuensi Miwiti operasi
Bangkok - Hat Yai 07: 00-08: 25
15: 25-16: 50
10 penerbangan / minggu Juli 17, 2020
Hat Yai - Bangkok 08: 55-10: 35
17: 20-19: 00
10 penerbangan / minggu
Bangkok - Khon Kaen  07: 30-08: 35
15: 45-16: 50
14 penerbangan / minggu Juli 30, 2020
Khon Kaen - Bangkok  09: 05-10: 15
17: 20-18: 30
14 penerbangan / minggu
Bangkok - Nakhon Si Thammarat 11: 05-12: 20 7 penerbangan / minggu Agustus 6, 2020
Nakhon Si Thammarat - Bangkok 12: 50-14: 20 7 penerbangan / minggu
Bangkok - Ubon Ratchathani 10: 45-11: 55 7 penerbangan / minggu Oktober 6, 2020
Ubon Ratchathani - Bangkok 12: 25-13: 40 7 penerbangan / minggu
Bangkok - Surat Thani 09: 30-10: 45 7 penerbangan / minggu November 4, 2020
Surat Thani - Bangkok 11: 15-12: 40 7 penerbangan / minggu

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.