24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bartlett: Sistem sing cukup kanggo mbukak maneh sektor pariwisata Jamaika

Bartlett: Sistem sing cukup kanggo mbukak maneh sektor pariwisata Jamaika
Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (tengah) ngrembug babagan persiapan sing wis digawe ing Bandara Internasional Sangster kanggo nggampangake pambukaan maneh sektor pariwisata ing dina Senin (15 Juni), karo Kepala Petugas Medis, Dr Jacqueline Bisasor-McKenzie (kiwa) lan Sekretaris Tetep ing Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Dunstan Bryan, nalika mriksa bandara sadurunge dina Senin dibukak maneh fasilitas kanggo lelungan turis internasional.
ditulis dening Harry S. Johnson

Jamaika Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett negesake kapercayan manawa ana sistem sing nyukupi kanggo mbukak maneh industri pariwisata Jamaika. Iki, nalika dheweke muji gaweyan mitra pariwisata lan pemangku kepentingan kanggo persiapan sing wis ditindakake ing Bandara Internasional Sangster kanggo nggampangake pembukaan sektor kasebut kanthi lancar dina Senen (15 Juni).

Menteri Bartlett lan pemangku kepentingan utama kudu mlaku-mlaku ing kabeh wilayah bandara sing penumpang bakal lelungan, kanthi penekanan khusus kanggo Imigrasi lan Bea Cukai, sadurunge dites kanggo pratandha Coronavirus (COVID-19) sadurunge mangkat menyang bandara papan plancongan masing-masing.

Menteri Bartlett ujar manawa logistik wis digawe supaya proses ora lancar bisa ditindakake nalika pariwisata mlebu jaman anyar. Dheweke memuji kabeh mitra lan pemain sing wis kerja lembur kanggo mesthekake kabeh bagean bisa efektif. 

Dheweke negesake manawa tim bandara wis ngenalake akeh perubahan kanggo nggampangake distansi sosial sing konsisten karo protokol kesehatan sing wis ditemtokake. Perabotan ing bandara wis diatur, teknologi kanggo njupuk suhu penumpang lan stasiun sanitasi sing dipasang kanggo nyukupi kebutuhan kesehatan ing COVID-19.

Nalika ngramal pangolahan penumpang teka ing dina Senin, "ora bakal tugas sing angel," ujare Menteri Bartlett: "Kita ngarep-arep supaya warga lokal lan pengunjung uga duwe pengalaman sing bakal kepenak ngelingi akeh tantangan sing ditindakake pandemi iki. Iki minangka kahanan sing unik lan kita ngupayakake kabeh supaya bisa ngatur kanthi bener. "

Ngandika nalika kabeh wis rampung "kita uga njaluk pangerten manawa iki dudu kesempurnaan ing endi kabeh mesthi bakal lunga kaya sing direncanakake, nanging apa sing wis ditindakake yaiku nyelehake sing bakal nggawe wiwitan sing saiki bisa digunakake nggayuh kasampurnan. ” 

Kalebu ing tim level tinggi sing tur fasilitas kasebut yaiku Sekretaris Tetap ing Kementerian Kesehatan & Kesehatan, Dunstan Bryan; Kepala Petugas Kedokteran, Dr Jacqueline Bisasor-McKenzie; Direktur Teknis Daerah, Otoritas Kesehatan Daerah Barat, Dr Diane Campbell-Stennett; Direktur Pariwisata, Donovan White; Penasihat Senior / Strategist ing Kementerian Pariwisata, Delano Seiveright, Presiden Hotel Jamaika lan Asosiasi Turis, Omar Robinson; Direktur Proyek, Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Stephen Edwards; Direktur Daerah JTB, Odette Dyer lan Kapten JDF Jevan Brown, sing tanggung jawab logistik.

Tim bandara dipimpin dening Chief Executive Officer, Shane Munroe lan Chief Operations Officer, Peter Hall.

Opening sektor kasebut bakal diwiwiti kanthi enem penerbangan sing mlebu ing Bandara Internasional Sangster saka Jetblue, American lan Delta Airlines. Penumpang bakal dadi campuran turis lan warga Jamaika sing mulih.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.