24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua & Barbuda: Ora ana kasus COVID-19 sing anyar nalika pariwisata dibukak maneh

Antigua & Barbuda: Ora ana kasus COVID-19 sing anyar nalika pariwisata dibukak maneh
Colin James, CEO Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda
ditulis dening Harry S. Johnson

Pak Colin James, CEO saka Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda, negesake manawa jumlah total Covid-19 kasus ing Antigua & Barbuda tetep ana ing 26 taun, mung ana 3 kasus aktif ing wiwitan Mei, kaya sing dilaporake dening Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Lingkungan. Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda nolak pratelan manawa ana sawetara penumpang sing teka ing AA2405 ing dina Rebo, 10 Juni sing positif COVID-19.

Pengunjung sing teka ing Antigua & Barbuda kanthi penerbangan komersial sing tetep ing akomodasi sing disetujoni dievaluasi kanggo COVID-19 kanthi serangkaian pemeriksaan kesehatan, cek suhu lan swab irung sing dijupuk kanggo tes virus corona. Warga negara bali nampa skrining kesehatan lan mriksa suhu nanging ora diuji kanthi rutin. Warga Negara Bali kudu nganggo karantina dhewe nganti 14 dina yen omah ing omah dianggep cocog. Ana pilihan kanggo karantina ing fasilitas Karantina Pemerintah yen ora bisa karantina kanthi aman ing omah.

Ing wektu iki, kabeh asil kanggo wong sing tekan Bandara Internasional VC Bird wis negatif. Ora ana asil positif nganti saiki kanggo sing mlebu ing negara kasebut.

James ujar, "Pejabat Kesehatan wis nyedhiyakake sistem protokol lengkap kanggo nglindhungi pengunjung lan warga kita saka COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.