Airlines Airport Warta Breaking Travel Kabar Breaking Kazakhstan News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana diterusake penerbangan internasional

Air Astana diterusake penerbangan internasional
udara astana a320
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Astana bakal nerusake layanan internasional saka Almaty lan Nur-Sultan menyang tujuan ing Georgia, Korea Selatan, lan Turki ing antarane 20 taunth Juni lan 1 Juli 2020.

20th Juni - Almaty-Antalya-Almaty

20th Juni - Nur-Sultan-Istanbul-Nur-Sultan

21st Juni- Almaty-Istanbul-Almaty

21st Juni - Nur-Sultan-Antalya-Nur-Sultan

23rd Juni - Atyrau-Istanbul-Atyrau

1st Juli - Almaty-Tbilisi-Almaty lan Almaty-Seoul-Almaty *

Kajaba iku, maskapai kasebut bakal ngluncurake layanan sing anyar banget saka Almaty menyang Batumi ing pesisir Segara Ireng Georgia tanggal 3rd Juli.

Penerbangan internasional biasane dioperasikake karo pesawat Airbus A320 / A321 lan Embraer E190-E2

Air Astana nerusake penerbangan antarane Almaty lan ibukota Nur-Sultan tanggal 1st Mei lan ngembangake jaringan domestik kanggo nyakup pusat regional ing saindenging Kazakhstan ing pertengahan Mei.

Penumpang sing teka saka Georgia lan Korea Selatan bakal ngalami cek termal lan kudu ngrampungake kuesioner kesehatan nalika tekan Kazakhstan. Penumpang sing teka saka Turki bakal menjalani cek termal, kudu ngrampungake kuesioner kesehatan lan tes COVID-19 sajrone 48 jam tekane, yen ora dituduhake langsung.

Anggota delegasi negara saka Kazakhstan, anggota delegasi resmi negara asing lan organisasi internasional sing teka ing Kazakhstan kanthi undhangan saka Menteri Luar Negeri; anggota misi diplomatik, kantor konsulat lan misi organisasi internasional sing terakreditasi ing Kazakhstan, anggota kulawarga lan kru maskapai kabeh ora kalebu sarat kasebut.

Penumpang sing lelungan ing luar negeri disaranake mriksa independen syarat kesehatan ing negara sing dituju.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.