Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Fiji Airways siyap-siyap kanggo diterusake maneh penerbangan

Fiji Airways siyap-siyap kanggo diterusake maneh penerbangan
Fiji Airways siyap-siyap kanggo diterusake maneh penerbangan
ditulis dening Harry S. Johnson

Fiji Airways, Maskapai penerbangan nasional Fiji, saiki wis negesake rencana supaya bisa bali mabur yen watesan watesan luwih gampang lan ngasilake panjaluk lelungan. Program Siap Perjalanan rinci babagan komitmen maskapai kasebut kanggo njaga kesehatan lan safety para pelanggan lan staf. Iki kalebu nggawe peran anyar ing Juara Kesehatan Pelanggan sing berkualitas. Peran iki bakal ngatur lan njaga kesejahteraan, keamanan medis pelanggan lan ningkatake kesehatan liwat interaksi layanan kanggo penumpang lan kru ing kapal lan ing lapangan kanggo saben penerbangan ing jaringan internasional Fiji Airways.

Pak Andre Viljoen, Direktur Managing & CEO Fiji Airways ujar: "Tim internal, kalebu penasihat medis penerbangan Dr. Rounak Lal, wis kerja bareng karo pejabat kesehatan lan pemangku kepentingan liyane supaya Fiji Airways Travel Ready. Kita wis mriksa kabeh titik interaksi ing Pengalaman Pelanggan Fiji Airways, lan njupuk pandhuan saka Organisasi Kesehatan Dunia, IATA lan ICAO kanggo nggawe perlindungan sing luwih apik kanggo para tamu lan staf nalika nerusake penerbangan internasional. "

Facemasks wajib dadi plancongan kanggo pelanggan Fiji Airways lan Fiji Link yen wis diwiwiti penerbangan internasional, lan para tamu disaranake sadurunge teka ing bandara kanggo menehi tiket pesawat. Kabeh pelanggan kudu njaga topeng ing endi wae praktis sajrone lelungan, kajaba bocah cilik lan sing ora bisa nindakake.

Kabeh staf sing ngadhepi pelanggan bakal nganggo Piranti Protektif Pribadi (PPE). Iki kalebu staf sales, bandara lan ruang santai, uga kru kabin. Layanan lan pengalaman kapal sing dirancang maneh bakal nyuda kontak antarane pelanggan lan kru nalika njaga keramahan Fiji Airways sing paling apik.

Sawetara langkah lan saran kanggo pelanggan internasional yaiku:

 

Sadurunge Flying:

  • Pelanggan sing duwe kredit bakal gampang nggunakake iki kanggo pesawat mbesuk ing Fiji Airways - nganti tanggal 31 Desember 2021. Pesenan nggunakake kredit sing dicekel bisa rampung liwat Pusat Reservasi, lan ora suwe kasedhiya ing Atur Pesenan Sampeyan ing situs web.
  • Bathi papan lan wates entri sing dilebokake bakal ditrapake ing kabeh Kantor Sales Fiji Airways.
  • Pelanggan disaranake supaya ngerti babagan informasi sing paling anyar babagan syarat mlebu tujuan sing dituju kanthi ngunjungi hub Ready Travel ing situs web Fiji Airways.
  • Pelanggan sing rumangsa ora sehat nalika lelungan disaranake ora lelungan, lan nggawe maneh lelungan menyang dina sing beda. Pelanggan sing ora aman bisa uga ditolak mlebu bandara.
  • Kabeh pesawat Fiji Airways lan Fiji Link ngalami reresik jero saben dina, kalebu 'fogging' lan ngilangke kabeh permukaan kanthi disinfektan sing disetujoni, sing efektif tumrap spektrum mikro-organisme.

 

Ing Airport:

  • Pelanggan bisa ngarepake pemeriksaan kesehatan sing luwih apik, kalebu mriksa suhu
  • Jarak fisik lan konter jarak adoh bakal ditindakake ing kabeh bandara, lan sanitis tangan bakal kasedhiya kanggo digunakake.
  • Kabeh tas sing wis dicenthang bakal diresiki sadurunge dimuat ing pesawat
  • Numpak pesawat bakal digawe kanthi jajaran kursi (wiwit saka mburi pesawat Fiji Airways lan ngarep pesawat kanggo Fiji Link), kanggo nyuda kontak ing antarane para pelanggan.

 

Ing Lounge:

  • Jarak jarak fisik lan papan sing adoh saka papan bakal dileksanakake liwat Fiji Airways Premier Lounge ing Bandara Internasional Nadi, lan sanitis tangan bakal kasedhiya kanggo digunakake
  • Kabeh restoran bakal ditawakake Ala Carte
  • Langkah-langkah liyane bakal dileksanakake, kalebu pesenan kanggo nggunakake fasilitas shower

 

Onboard:

  • Udara ing kabin ing kabeh pesawat jet disaring lan dibaleni ulang liwat filter HEPA (High Efficiency Partulateate Arrestors). Rata-rata, udhara ing kabin kabeh ganti saben 3 menit. Iki minangka tingkat aliran sing luwih dhuwur tinimbang sing dialami wong ing lingkungan njero ruangan liyane.
  • Lavatories onboard bakal luwih asring di resiki, lan permukaan tutul sing dhuwur bakal diresiki sawise saben pesawat.
  • Pelanggan kelas bisnis bakal terus nikmati panganan telung kursus, saiki dikirim ing nampan siji.
  • Layanan dhaharan sing disederhanakake kanggo Kelas Ekonomi bakal dikirim ing kemasan khusus 'Pangan kanggo Panginten', sing nyuda kontak antarane pelanggan lan kru. Kemasan ramah lingkungan iki aman dibuwang, lan bakal ngirit banyu nganti setengah yuta liter setaun lan ngilangi nganti rong ton plastik saben taun saka kapal.
  • Majalah lan koran ora bakal kasedhiya ing kapal. Pelanggan bakal nampa headset sing diresiki ing bungkus sing ditutup.
  • Kit fasilitas Kelas Bisnis bakal kalebu facemasks sing dirancang khusus, uga sarung tangan lan bungkus kebersihan.
  • Saliyane ngenalake Juara Kesehatan Pelanggan sing nduweni kualifikasi medis, kru kabin lan pilot bakal dilatih khusus kanggo operasi penerbangan ing jagad plancongan COVID-19, kalebu ngatasi masalah medis ing kapal.

"Iki minangka sawetara saka sawetara langkah, tumindak lan pangowahan sing bisa diarepake para pelanggan lan staf kanggo nglindhungi. Kita bakal terus dipandu dening para pemangku kepentingan lan pejabat kesehatan ing upaya kasebut. Mesthi wae, kita tetep fleksibel lan bisa nambah langkah sing dibutuhake utawa sing dibutuhake dening negara-negara sing kita operate. Salah sawijining faktor penting sing bakal ditindakake, nanging durung dingerteni, yaiku watesan utawa syarat mlebu Fiji lan tujuan liyane ing jaringan kita. Amarga sifat 'cairan' sing diarepake saka sarat wates COVID-19 sing gegandhengan - kalebu karantina nalika teka - kita ngajak kabeh pelanggan supaya ngerti apa sing diarepake sadurunge lelungan liwat hub Siap Perjalanan. ”

Pak Viljoen nambahake manawa luwih becik pengaman lan pangapikan pengalaman pelanggan sing unik kanggo Fiji Airways bakal dibabar mengko. Iki kalebu rincian luwih lengkap babagan peran Juara Wellness Pelanggan, uga nyebarake produk anak Lailai Land sing menang karo maskapai penerbangan lan layanan Resor Check-in sing populer.

Fiji Airways bakal ngenteni persetujuan saka pihak berwenang ing Fiji lan pasar internasional utamane sadurunge ngumumake jadwal penerbangan internasional. Saiki, penerbangan internasional isih dibatalake nganti akhir Juli 2020.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.