Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Investments Warta Breaking Mauritius Namibia Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Tanzania Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Spesialis Tur Safari Afrika ing Jerman Golek Prentah Pengadilan Liwat Peringatan Plancongan

Spesialis Tur Safari Afrika ing Jerman Golek Prentah Pengadilan Liwat Peringatan Plancongan
Spesialis Tur Safari Afrika

Loro spesialis tur safari utama Afrika ing Jerman wis ngajokake aplikasi hukum menyang Pengadilan Administrasi Berlin kanggo njaluk perintah sementara supaya peringatan perjalanan Kantor Luar Negeri Jerman kanggo Tanzania, Seychelles, Mauritius, lan Namibia ditarik.

Petualangan Afrika Elangeni saka Bad Homburg lan Akwaba Afrika saka Leipzig saka Leipzig wis ngajokake klaim kasebut ing dina Jumuah, 12 Juni. Iki minangka tuntutan kanggo pamrentah Jerman lan negara-negara anggota Uni Eropa liyane kanggo ngangkat peringatan lelungan kanggo Tanzania, Seychelles, Mauritius, lan Namibia.

Pesen dikirim dening anggota Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Pasukan Tugas saka Jerman sing banjur dingerteni dening reporter eTN iki ujar manawa loro spesialis safari Afrika kasebut njaluk perintah ukum ing Pengadilan Administratif Berlin sing njaluk perintah sementara supaya Kantor Luar Negeri Jerman ngangkat peringatan perjalanan menyang 4 tujuan safari Afrika.

2 perusahaan kasebut ujar manawa peringatan lelungan kanggo Tanzania kanthi salah nuduhake manawa ana risiko akut tumrap nyawa lan anggota awak, ana sing ora ana dhasar. Jerman minangka sumber pasar wisata utama kanggo Afrika, nalika njupuk peran utama ing konservasi satwa lan alam ing bawana iki.

"Akwaba Afrika lan Elangeni Africa Adventures minangka bagean saka komunitas kepentingan macem-macem operator tur Afrika saka saindenging Jerman, sing digawe kanthi wabah pandemi Corona," ujare 2 perusahaan kasebut ing sawijining pernyataan pers.

Tanzania, Seychelles, Mauritius, lan Namibia wis mbukak para turis utawa wis ngumumake rencana bakal dibukak mengko.

Miturut para inisiator, insiden infeksi ing negara kasebut luwih murah tinimbang ing pirang-pirang negara Eropa, lan ing wektu sing padha langkah-langkah kebersihan lan pembekuan wis rampung.

Mula, ora ana "justifikasi sing relevan karo keamanan objektif kanggo peringatan lelungan".

"Pariwisata minangka konservasi alam," ujare Heike van Staden, pemilik Elangeni Africa Adventures.

"Tanpa penghasilan saka pariwisata, akeh negara-negara Afrika ora bakal bisa mbayar ranger kanggo njaga keragaman alam ing Afrika sing ora ana bandhingane. Wiwit jeblugan korona lan turune ora ana, turunan saya akeh ing akeh negara-negara Afrika, "ujare.

David Heidler, Managing Director of Akwaba Afrika, negesake pengaruh ekonomi saka peringatan perjalanan kasebut.

"Ngelingi peringatan lelungan ing saindenging jagad ngrusak pangupajiwa ing Jerman lan tujuan. Pengusaha ing Afrika bakal rusak amarga ilang kabeh musim lelungan, "jarene.

"Ing negara-negara sing ora duwe pitulung pemerintah utawa sistem sosial sing cukup, krisis kasebut nyerang karyawan hotel lan penyedia layanan pariwisata liyane," ujare Heider.

Sanajan Tanzania wis mbukak maneh kanggo turis lan ngetrapake pirang-pirang langkah kanggo nyegah infeksi, peringatan lelungan global nyaranake marang konsumen manawa ana "risiko akut tumrap nyawa lan anggota awak".

Amarga kasunyatan manawa Tanzania saiki wis nglaporake mung 509 kasus virus corona lan 21 tiwas, langkah operator tur Jerman kanggo mutusake keputusan kantor Luar Negeri Jerman kanggo nerbitake peringatan lelungan global kanggo 160 negara, kalebu kabeh negara Afrika bisa dingerteni. .

"Kita ngarep-arep supaya kementerian kasebut kudu mikirake maneh babagan peringatan perjalanan lan nganalisis kahanan miturut negara lan ora cara sing gampang kanggo nglarang kabeh," ujare 2 perusahaan safari kasebut.

Akeh pesenan dibatalake tanpa diganti, lan peringatan lelungan tegese buku pesenan ora bisa diisi karo turis Jerman sing akeh banget.

"Serengeti ora kudu mati, nuntut salah sawijining produsen film kewan Bernhard Grzimek wis 61 taun kepungkur. Dina iki gumantung karo pamrentah Jerman dhewe, "ujare Heidler.

Petualangan Afrika Elangeni diluncurake Jerman ing taun 2003 lan saiki ngoperasikake layanan ing 24 negara Afrika kalebu kepulauan ing Samodra India.

Akwaba Afrika nyedhiyakake layanan pariwisata menyang macem-macem negara Afrika kanggo safari satwa lan preinan pantai.

Liwat surat terbuka sing ditujukan kanggo kabeh negara anggota Uni Eropa (UE), Elangeni Africa Adventures lan perusahaan turis liyane ing Eropa lan Afrika ujar manawa pembatalan lelungan menyang Afrika bakal menehi pengaruh sing negatif banget kanggo komunitas Afrika pedesaan.

Penandha surat terbuka sing makili mayoritas industri pariwisata Sub-Sahara Afrika lan Organisasi Non-Pamrentah (LSM) sing relevan wis ngusulake amandemen undang-undang konsumen UE sing bakal mbantu supaya taman lan satwa ing Afrika uga komunitas komunitas Afrika deso sing mlarat ora kompromi kanthi proporsional nalika turis UE mbatalake kunjungan menyang Afrika nalika pandemi, pergolakan finansial global, utawa gangguan politik.

"Alesan kita kanggo proposal iki diterangake ing bagean ing ngisor iki: lapangan kerja desa, kemiskinan lan perburuan, keanekaragaman hayati, konservasi, lan perubahan iklim," jarene.

Safari lan wisata alam asring dadi siji-sijine perusahaan komunitas pedesaan sing cedhak karo cadangan satwa Afrika lan taman nasional. Nalika turis milih mbatalake liburan nalika krisis, lan celengane bakal dibayar kanthi lengkap (kaya undang-undang perjalanan Uni Eropa saiki), akeh pondokan safari, hotel, lan operator perjalanan ing Sub-Sahara Afrika bakal berjuang supaya bisa urip utawa mlebu likuidasi.

Dheweke ora bakal bisa mbayar biaya sewa, ongkos mlebu taman, lan gaji pegawai. Biaya sewa sewa lan taman kasebut nyumbang banget kanggo ngatur taman Afrika lan ekonomi komunitas tetanggan. Akeh anggota komunitas kasebut gumantung ing pondokan kanggo nyambut gawe lan ora ana sing duwe bentuk penghasilan babar pisan.

Ing Afrika Sub-Sahara, kira-kira rata-rata ana sawijining buruh desa sing ndhukung 10 anggota kulawarga. Tanpa sarana kanggo tuku panganan, dheweke, kulawargane, lan tanggungan ora duwe pilihan liyane, nanging mung arep golek pangan, yaiku kanggo daging, utawa kanggo golek dhuwit, ujare bagean saka surat sing ditandatangani kanggo negara anggota Uni Eropa.

Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Afrika. Kanggo informasi luwih lengkap lan cara gabung, bukak africantourismboard.com .

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania