Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Breaking Burundi Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Tragedi Monumental kanggo Afrika sing kedadeyan ing Burundi ing COVID-19?

Burundi
Burundi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tanzania lagi wae mbukak industri pariwisata lan pariwisata lan kudu ngerteni perkembangan sing isih ana ing tetanggan Burundi.

Ing wulan April ing Dewan Pariwisata Afrika Ketua Cuthbert Ncube ngajak Burundi supaya ngajeni Afrika lan ngormati bebaya COVID-19.

6 minggu mengko dina iki

  • Presiden Burundi Nkuruziza wis tiwas, kemungkinan ana ing COVID-19
  • Ibune: MATI
  • Garwane lan adhine: ing ICU
  • Presiden Burundi mlebu: ing ICU
  • Pembicara sing saiki kudu dadi presiden: ing ICU
  • Ibune Presiden almarhum uga mung seda.

Republik Burundi minangka negara sing ora duwe landas ing Lembah Great Rift, ing endi wilayah Great Lakes Afrika lan Afrika Wetan.

Miturut laporan resmi, ana 104 kasus Coronbavirus ing Burundi. 1 tiwas, 75 pulih. Mung ana 28 kasus ing negara sing ana 11,872,554 wong, nanging ana pirang-pirang wong sing dites? 382

Burundi minangka conto sing sampurna babagan cara ndeleng negara-negara berkembang, lan kasunyatane bisa nggegirisi.

Tragedi monumental kanggo Afrika sing ana ing Burundi?

eTurboNews rdilaporake tanggal 10 April babagan carane Gusti Allah tresna marang Burundi, lan kepiye Gusti Allah bakal nglindhungi negara kasebut saka COVID-19. Iki sebabe presiden pungkasan ngidini institusi lan sekolah tetep terbuka. Nglumpukake masal.

Ing wulan Mei nalika negara-negara strategi kanggo nyegah panyebaran COVID-19 lan wadhah kasebut, Burundi melu pemilihan.

Presiden sementara, Presiden & Wakil Presiden terpilih, kabeh duwe Covid-19 kalebu anggota kabinet & Parlemen.

Yen iki monumental ora mung kanggo Burundi nanging kanggo Afrika liyane lan jagad iki kudu sinau. Afrika lan jagad iki kudu ngetutake pedoman kesehatan akal sehat kanggo COVID-19. Afrika kudu njaluk pitulung saka saindenging jagad kanggo nganakake tes sadurunge kasep.

Iki kanggo nguatake kasunyatan manawa Covid-19 nyata. Presiden Almarhum umure 55 taun lan tilar donya kanthi resmi amarga ditahan jantung sawise diuji positif kanggo Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.