Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

LATAM Airlines Argentina mandheg operasi

Pilih basa sampeyan
LATAM Airlines Argentina mandheg operasi
LATAM Airlines Argentina mandheg operasi
ditulis dening Harry S. Johnson

Grup Airlines LATAM ngandhani manawa LATAM Airlines Argentina ngumumake dina iki yen bakal mungkasi operasi penumpang lan kargo sajrone wektu sing ora ditemtokake.

Pengumuman kasebut minangka asil saka kahanan pasar saiki, sing tambah akeh amarga pengaruh saka Covid-19 pandemi lan kangelan nggawe kesepakatan struktural karo pelaku industri lokal, saengga ora bisa mbayangake proyek jangka panjang sing bisa ditindakake lan berkelanjutan.

"Iki warta sing ora disesali nanging ora bisa diendhani. Dina iki, LATAM kudu fokus kanggo ndandani klompok supaya bisa adaptasi karo penerbangan pasca-COVID-19, "ujare Roberto Alvo, CEO LATAM Airlines Group. "Argentina mesthi dadi negara dhasar kanggo grup kasebut lan tetep bakal tetep, karo afiliasi LATAM liyane sing terus nyambung penumpang saka Argentina karo Amerika Latin lan donya."

LATAM Airlines Argentina bakal mandheg penerbangan menyang / saka 12 tujuan domestik, sementara tujuan internasional ing Amerika Serikat, Brasil, Chili lan Peru bakal terus dilayani karo afiliasi LATAM liyane, sawise larangan lelungan sing gegandhengan karo COVID-19 ditarik dening pihak berwenang. Kajaba iku, rute kargo internasional bakal terus dilayani dening afiliasi klompok liyane. LATAM Airlines Argentina minangka siji-sijine afiliasi klompok sing bakal mandheg operasi.

LATAM Airlines Argentina bakal enggal komunikasi, liwat saluran resmi, informasi lan opsi kanggo penumpang sing wis tuku tiket, sesuai karo kabijakan komersial ing ngisor iki:

Rute nasional

- Kanggo tiket sing dituku nganggo kertu kredit, pembayaran maneh kanthi otomatis bakal diwenehake kanthi cara pambayaran asli sajrone 30 nganti 45 dina.

Rute internasional

- Pangowahan tanggal bisa digawe tanpa biaya, tanpa bedane beya, tundhuk kasedhiyan kabin lan validitas tiket (setaun wiwit tanggal lelungan asli).

- Utawa, pelanggan bisa njaluk voucer lelungan supaya digunakake ing rute LATAM nganti tanggal 31 Desember 2021.

Tiket sing dituku nganggo LATAM Pass mil menyang sembarang tujuan

- Anggota LATAM Pass bisa njaluk mbalekake mil menyang akun kasebut. Pajeg bakal dibalekake miturut cara pambayaran.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.