Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Warta Pecah Puerto Rico Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Puerto Rico bakal mbukak kanggo para plancong tanggal 15 Juli

Puerto Rico bakal mbukak kanggo para plancong tanggal 15 Juli
Gubernur Puerto Rico Wanda Vázquez Garced
ditulis dening Harry S. Johnson

Kaya sing bubar diumumake dening Gubernur Puerto Rico Wanda Vázquez Garced, minggu iki minangka wiwitan kaping 3rd fase pambukaan ekonomi kanggo yurisdiksi AS, kanthi rekreasi lan pariwisata paling penting. Pengumuman kasebut negesake manawa warga lokal diundang supaya bisa nikmati sumber daya alam lan budaya sing akeh ing Pulau Pinang, sing efektif, nalika industri siyap nyambut tamu maneh wiwit tanggal 15 Julith kanthi standar kesehatan lan safety sing ketat kanggo ngontrol panyebaran Covid-19.

Saiki, obyek wisata lan lokasi wisata sing populer mbukak kanggo warga Pulo. Iki bisa ngrasakake kaendahan alami lan keramahan industri lelungan kanthi watesan tartamtu. Hotel ing sekitar Puerto Rico tetep mbukak ing saindenging, lan kanthi nganyari anyar iki, ruang umum lan komersial, kayata kolam, bar, restoran lan toko ing hotel bisa beroperasi kanthi kapasitas 50% kanggo ningkatake jarak sosial. Objek wisata lan situs populer uga mbukak sajrone tahap iki. Operator tur lan bisnis sing nyewa peralatan sing digunakake kanggo kegiyatan sing ana gandhengane karo pengalaman wisata uga duwe wewenang kanggo nerusake operasine.

Perjalanan kanggo pulih pariwisata diwiwiti 90 dina kepungkur, nalika ing pertengahan Maret, Prentah Eksekutif Gubernur ngetrapake kunci ing saindenging Island. Puerto Rico minangka yurisdiksi pertama ing Amerika Serikat sing ngetrapake kurfew kanggo ngatur pandemi COVID-19 lan nyegah runtuh sistem kesehatan Pulo kasebut. Upaya Pamrentahan Puerto Rico wis diakoni kanthi wiyar minangka salah sawijining tanggapan sing paling agresif ing Amerika Serikat lan tingkat infeksi lan kematian COVID-19 ing Pulo kasebut tetep kalebu sing paling murah ing negara kasebut.

Pulo iki tujuane kanggo njaga kesehatan lan keamanan kabeh warga lan pengunjung. Perusahaan Pariwisata Puerto Rico (PRTC), Menteri Pariwisata pamrentah, ngrancang lan ngetrapake standar sing ketat sing kudu ditrapake kabeh bisnis pariwisata sadurunge miwiti maneh operasine. Kanthi Program Kesehatan lan Keselamatan Pariwisata dirilis tanggal 5 Meith, Puerto Rico dadi salah sawijining tujuan plancongan pertama sing ngetokake pedoman sing dirancang khusus kanggo njaga standar kesehatan lan keamanan paling dhuwur ing kabeh bisnis pariwisata.

"Kita tegese nalika ujar manawa kita pengin target standar emas ing kesehatan lan keamanan. Kabeh bisnis sing gegandhengan karo pariwisata kudu netepi lan ngetrapake pedoman sing kalebu ing program lengkap iki. PRTC uga bakal mriksa lan negesake luwih saka 350 hotel lan operator sajrone patang wulan mbesuk sing kudu netepi standar kasebut. Kita yakin manawa jaminan lan keamanan langkah-langkah kasebut, ditambah karo pengalaman sing nggawe Puerto Rico dadi tujuan sing apik, bakal nduwe pengaruh penting ing pemulihan jangka pendek industri lelungan Pulo, "ujare direktur eksekutif PRTC, Carla Campos.

Pengalaman aman diwiwiti nalika proses rawuh. Bandara Internasional Luis Muñoz Marín (SJU / LMM), bandara utama Pulo, kanthi kolaborasi karo Garda Nasional Puerto Rico, nggunakake teknologi canggih kanthi otomatis narik suhu para wisatawan sing mlebu lan duwe staf ing situs kasebut kanggo mriksa kesehatan cepet kanggo penumpang sing tekan Pulo. Tes COVID-19 gratis lan sukarela uga kasedhiya ing situs iki. Bandara kasebut tetep mbukak lan, ora kaya tujuan Karibia liyane, Puerto Rico durung nutup watese. Saiki, Puerto Rico ngatur udakara 200 operasi saben dinane sing kalebu penerbangan kargo, penumpang lan penerbangan umum.

Pamrentahan Puerto Rico uga ngupayakake pengecualian karantina 14 dina sing tetep ditrapake, kanggo penumpang sing teka ing utawa sawise 15 Juli sing menehi bukti tes COVID-19 negatif. Detil luwih lengkap babagan persyaratan kasebut bakal diwenehake ing dina-dina mbesuk amarga Puerto Rico siap siyap kanggo hosting para tamu.

Pengumuman restart kegiatan pariwisata mbesuk ngidini Discover Puerto Rico (DPR), organisasi pemasaran tujuan (DMO) Island, kanggo nganyari gaweyan promosi. Kepala pejabat eksekutif DPR, Brad Dean, komentar manawa "riset nuduhake para wisatawan wis ngrencanakake preinan sabanjure lan nggoleki pantai lan lokasi pedesaan sing bisa njamin pengalaman sing aman lan sehat. Puerto Rico minangka pilihan sing sampurna amarga nggabungake pengalaman eksotik karo kenyamanan lan aksesibilitas tujuan AS tanpa paspor sing dibutuhake. Temokake Puerto Rico wis makarya supaya Puerto Rico dadi perhatian utama konsumen, lan wiwit tanggal 15 Juli, pungkasane kita bisa menehi plancongan sing diidham-idhamake. "

Eksekutif utama PRTC, Carla Campos, ujar manawa dheweke ngarepake langkah-langkah anyar lan luwih fleksibel sing bakal nyedhiyakake akses lan pilihan maneh kanggo para pengunjung kanggo nikmati kabeh kaendahan alam, atraksi lan fasilitas sing bisa diwenehake Pulau bakal diumumake sadurunge utawa tanggal 1 Juli.st.

Ing komentar penutupan, Gubernur Vázquez Garced nyengkuyung para pelancong supaya ngrencanakake plancongan mbesuk lan tundhuk karo kabeh langkah sing ditindakake kanggo nglindhungi kesehatan lan safety kabeh wong ing kasunyatan global anyar amarga pandemi COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.