Warta Breaking Guam Breaking News Jepang Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Biro Pengunjung Guam Nemu Konsulat Jenderal Baru Kobayashi ing Jepang

Pilih basa sampeyan
Biro Pengunjung Guam Nemu Konsulat Jenderal Baru Kobayashi ing Jepang
foto 2
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Biro Pengunjung Guam (GVB) ketemu karo Konsulat Jenderal Jepang anyar Toshiaki Kobayashi tanggal 17 Juni 2020, kanggo negesake maneh hubungan ekonomi sing wis suwe antara Guam lan Jepang wiwit taun 1950an.
"Kita nampani Konsul Jenderal Kobayashi lan nuduhake manawa Guam duwe hubungan kerja bareng karo pamrentah Jepang luwih saka 50 taun wiwit pesawat Pam Am kaping pisanan ing taun 1967," ujare mantan Gubernur Carl TC Gutierrez, Presiden & CEO GVB . "Saiki kanthi pandemi global COVID-19 lan dalan kanggo pulih, kita kudu ngiyatake hubungan lan kerja sama strategis kanggo nyambut pengunjung maneh saka Jepang. Kita kudu kanthi yakin nuduhake manawa pulau iki aman lan siyap. ”
Mantan Gubernur Gutierrez gabung karo Ketua Dewan GVB P. Sonny Ada, Wakil Presiden Dr. Gerry Perez, lan Direktur Pemasaran Global Nadine Leon Guerrero kanggo rapat kasebut.
Kobayashi diangkat dadi Konsul Jenderal Jepang menyang Guam tanggal 12 April 2020 lan njupuk jabatane tanggal 14 Mei. Iki pertama kaline ditugasake menyang wilayah Amerika Serikat. Sadurunge, dheweke ditugasake kanggo macem-macem peran ing Italia, Kanada, lan Australia kanggo Kementerian Luar Negeri Jepang.

Biro Pengunjung Guam Nemu Konsulat Jenderal Baru Kobayashi ing Jepang

Kobayashi ujar manawa dheweke ngerti kabutuhan pulau kasebut kanggo nerusake pariwisata lan dheweke bakal ngirim pesen Guam menyang pamrentah Jepang. Dheweke uga nganyari GVB manawa Jepang mboko sithik pindhah ing macem-macem fase kanggo mbukak lelungan kanthi ati-ati.
Nalika Jepang lan Guam saiki isih butuh karantina 14 dina, GVB tetep kerja bareng maskapai, agensi perjalanan, lan pamrentah lokal supaya pulau kasebut siap mbukak maneh kanggo pariwisata tanggal 1 Juli.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.