Airlines Airport Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa Group duwe tim inovasi paling apik ing Jerman

Lufthansa Group duwe tim inovasi paling apik ing Jerman
Lufthansa Group duwe tim inovasi paling apik ing Jerman
ditulis dening Harry S. Johnson

Klompok Lufthansa wis dianugerahi "Best Lab Digital Award 2020" kaping pindho. Penghargaan kasebut diwenehake menyang Hub Inovasi Lufthansa lan Eurowings Digital dening Capital and Infront Consulting. Penghormatan kasebut adhedhasar riset sing mriksa 50 unit digitalisasi perusahaan mapan ing negara-negara sing nganggo basa Jerman. Panliten iki minangka sing paling gedhe lan wis diterbitake saben taun wiwit 2017. Iki kaping telune yen Hub Inovasi Lufthansa dadi nomer pisanan.

"Inovasi digital penting banget kanggo pembangunan terus lan sukses jangka panjang Grup Lufthansa. Kita seneng banget amarga rong tim wis menang ing posisi kaping pisanan. Iki minangka apresiasi lan pangakuan sing gedhe tumrap pakaryane, "ujare Thorsten Dirks, Anggota Dewan Eksekutif Digital lan Keuangan. "Kemampuan kanggo nggawe solusi digital kanggo tantangan lan bisa adaptasi luwih penting tinimbang saiki. Kaloro perusahaan ora mung menehi kontribusi penting kanggo masa depan digital saka kabeh Lufthansa Group, nanging uga aktif melu mbentuk transformasi bisnis perusahaan kita. "

Taun iki, fokus utama review yaiku skalabilitas inovasi saben unit. Proyek diteliti ing konteks iki sing ana gandhengane karo lan njaba bisnis inti perusahaan Grup. Contone, layanan "Compensaid" sing digawe dening Lufthansa Innovation Hub. Wisatawan nggunakake platform digital kanggo ngetung jumlah CO2 sing ana ing perjalanan lan banjur bisa menehi ganti rugi karo bahan bakar penerbangan berkelanjutan.

Penghargaan kanggo Eurowings Digital khusus ngakoni pangembangan layanan cerdas sing ngidini anak perusahaan digital bisa ngancani para penumpang liwat kabeh tahap perjalanan lan nyedhiyakake "kanca digital". Kanthi solusi kasebut, Eurowings Digital ndorong ekspansi platform lelungan ing bisnis inti Eurowings, saéngga bisa nemu pengalaman lelungan sing gampang, gampang lan terjangkau saka siji sumber. Produk Eurowings Digital paling anyar kalebu aplikasi pelanggan Eurowings lan pandhuan penerbangan Eurowings, asisten lelungan digital.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.