Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica bisa mbukak maneh wates kanggo turis ing wulan Juli

Pilih basa sampeyan
Dominica bisa mbukak maneh wates kanggo turis ing wulan Juli
ditulis dening Harry S. Johnson

Perdana Menteri Dominica, Hon. Roosevelt Skerrit menehi informasi marang bangsa manawa saiki ora ana Covid-19 kasus ing Dominica. Kasus pungkasan sing direkam saka buruh kapal pesiar sing wis dibalekake wis pulih lan dibuwang saka Unit Isolasi COVID-19.

Watesan COVID-19 luwih dicabut minggu iki supaya para pejabat umum bisa kerja maneh wiwit tanggal 15 Juni 2020. Perdana Menteri uga negesake manawa rencana ditindakake kanggo mbukak maneh wates negara kasebut ing wulan Juli, nanging dheweke ngelingake supaya kemungkinan duwe kasus COVID-19 sing luwih akeh bakal nambah yen wates dibukak maneh.

Protokol disedhiyakake kanggo mbukak maneh wates lan menehi saran saka agensi regional lan internasional kayata Program Pengembangan Bangsa-Bangsa, Badan Kesehatan Publik Karibia, Organisasi Kesehatan Dunia lan Organisasi Kesehatan Pan-Amerika nggunakake pendekatan kanthi fase kanggo mbukak maneh wates.

Perdana Menteri Skerrit luwih lanjut ngumumake manawa kapasitas laboratorium kanggo nindakake tes PCR bakal nambah saka 25 tes sajrone 24 jam dadi 100 tes saben dina.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.