Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Swiss kanggo mungkasi watesan COVID-19 minggu ngarep

Swiss kanggo mungkasi watesan COVID-19 minggu ngarep
Swiss kanggo mungkasi watesan COVID-19 minggu ngarep
ditulis dening Harry S. Johnson

Pamrentah Swiss ngumumake manawa umume Covid-19 watesan bakal rampung minggu ngarep lan acara nganti 1,000 wong diidini.

"Ing dina Senin, 22 Juni, langkah-langkah sing ditindakake kanggo ngatasi virus corona biasane bakal rampung. Mung larangan acara skala besar bakal tetep ditrapake nganti akhir Agustus, ”pamrentah Swiss ujar ing sawijining pernyataan.

Luwih saka 31,000 wong sing positif virus kasebut lan 1,680 wong tiwas ing Swiss wiwit kasus pertama dilaporake ing pungkasan Februari.

Kasus anyar suda nganti sawetara lusin saben dinane, saengga Swiss mbukak maneh sekolah, toko lan wates karo negara anggota zona lelungan bebas paspor Schengen. Nanging, ekonomi, kaya sing akeh liyane, lagi ngalami resesi.

Ngutip data ilmiah lan pengalaman saka ngatur gelombang Covid-19 pisanan, "kahanan saiki wis ora bisa dibandhingake karo kahanan nalika wiwitan taun," ujare pamrentah.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.