24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Islandia News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi ing Islandia Lor

_DSC2254_Latrarbjarg_sea_cliff_I Islandia
_DSC2254_Latrarbjarg_sea_cliff_I Islandia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wilayah terpencil ing Islandia Lor kaget karo gempa 6.0 sing kuat ing dina Minggu wengi.
Gempa kasebut diukur ing 19.07 wektu lokal.

Pusat epik gempa iki diukur 51 km saka Siglufjörður. Siglufjörður minangka kutha nelayan cilik ing fjord sempit kanthi jeneng sing padha ing pesisir lor Islandia. Pedunung ing taun 2011 ana 1,206; kutha iki ukurane wiwit cilik wiwit taun 1950an nalika kutha kasebut tekan 3,000 jiwa.

Lokasi gempa bumi.

  • 51.1 km (31.7 mi) NNE saka Siglufjoerdur, Islandia
  • 101.9 km (63.2 mi) N sa Akureyri, Islandia
  • 314.8 km (195.2 mi) NNE saka Reykjavik, Islandia
  • 317.5 km (196.8 mi) NNE Kpavogur, Islandia

Gempa bumi ing Islandia Lor

 

Amarga jarak wilayah kasebut, mula ora ana karusakan utawa cilaka sing bakal dilaporake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.