24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize ngetokake protokol & pedoman anyar kanggo hotel lan restoran

Belize ngetokake protokol & pedoman anyar kanggo hotel lan restoran
Belize ngetokake protokol & pedoman anyar kanggo hotel lan restoran
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika industri pariwisata Belize siyap kanggo mbukak maneh, kesehatan, keamanan, lan kesejahteraan industri, karyawan, komunitas Belizean sing luwih akeh, lan pengunjung luwih penting tinimbang saiki, amarga kita nyuda resiko Covid-19 lan nggunakake norma lelungan anyar.

Sadurunge dina iki, Dewan Pariwisata Belize (BTB) resmi ngluncurake protokol operasi anyar kanggo Hotel & Restoran sing dibutuhake kanggo Hoteliers nyiyapake properti lan karyawan nalika negara kasebut siap nampi para wisatawan internasional. Protokol kesehatan lan keamanan sing ditingkatake kanggo hotel-hotel wis disetujoni dening terhormat Jose Manuel Heredia, Menteri Pariwisata lan Penerbangan Sipil, lan bakal dadi landasan kanggo ngatasi tantangan kesehatan lan keamanan anyar sing dituduhake COVID-19.

Saliyane protokol anyar kasebut, BTB ngenalake "Program Pengakuan Standar Emas Pariwisata" anyar. Program 9-point iki difokusake kanggo ningkatake praktik ngresiki hotel lan restoran, interaksi sosial, kabijakan kerja, lan prosedur operasi standar, sauntara menehi pengaruh minimal marang pengalaman tamu. Program kasebut uga bertujuan kanggo njamin manawa karyawan pariwisata lan turis yakin karo karesikan, kesehatan lan keamanan produk pariwisata Belize.

Sawetara protokol sing ditingkatake kalebu:

  • Identifikasi Manajer Program Standar Emas kanggo ngetrapake lan ngawasi protokol anyar lan tumindak minangka penghubung kesehatan antarane Kementerian Kesehatan, karyawan lan tamu.
  • Ngleksanakake jarak sosial lan panggunaan topeng rai nalika ana ing ruang umum.
  • Penyebaran teknologi kanggo nyedhiyakake online check-in / out, sistem pembayaran tanpa kontak, lan sistem pemesanan / pemesanan kanthi otomatis kanggo nyuda interaksi fisik.
  • Instalasi stasiun kebersihan tangan lan sanitasi ing saindenging properti.
  • Ngresiki kamar sing luwih apik lan nambah reresik ruangan umum lan area tutul sing dhuwur.
  • Pelaksanaane proses Pelaporan lan Pemantauan kanggo nyedhiyakake kesehatan lan suhu saben dina kanggo tamu lan karyawan. Iki kalebu Ndhaptar lan ngetrapake panggunaan INI (Sistem Informasi Pariwisata & Kesehatan).
  • Pangembangan Rencana Respon kanggo ngatasi karyawan utawa tamu sing lara.
  • Latihan kanggo kabeh karyawan ing protokol anyar.

 

Nalika negara kasebut isih siyap mbukak maneh, Belize pengin negesake warga lan para pengunjung, manawa kesehatan & safety dadi prioritas utama.

Sesi pelatihan kanggo kabeh sektor akomodasi bakal dianakake minggu ngarep, kanggo nuntun implementasi protokol anyar kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.