Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kongo Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yayasan Airbus ngrampungake penerbangan relief COVID-19 lan Ebola

Yayasan Airbus ngrampungake penerbangan relief COVID-19 lan Ebola
Yayasan Airbus ngrampungake penerbangan relief COVID-19 lan Ebola
ditulis dening Harry S. Johnson

The Yayasan Airbus bebarengan karo Palang Merah Prancis (FRC) lan Federasi Palang Merah lan Persatuan Bulan Sabit Merah (IFRC) wis nggawa tim medis lan 14 ton bantuan kamanungsan menyang Republik Kongo, nggunakake pesawat uji coba Airbus A330neo.

Kargo kasebut bakal mbantu perang nglawan kalorone Covid-19 pandemi lan krisis Ebola ing Republik Kongo lan DRC.

A330neo mangkat saka Vatry, Prancis, tanggal 19 Juni lan mlebu ing bandara Brazzaville, Republik Kongo, ing dina sing padha karo personel IFRC lan FRC ing kapal kasebut kanggo ndhukung logistik nalika teka. Uga ana peralatan proteksi pribadi sing dibutuhake kanggo nggawe basis administrasi kanggo zona perawatan kanggo FRC.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.