24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Islandia: Siap rawuh nalika sampeyan lagi

Islandia: Siap rawuh nalika sampeyan lagi
Islandia: Siap rawuh nalika sampeyan lagi
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing tanggal 15 Juni Uni Eropa / EEA, warga EFTA lan Inggris wis wiwit lelungan menyang Islandia. Rilis watesan lelungan sing disambut dening para pengunjung uga warga lokal. Pembukaan maneh iki bakal ditindakake dening negara-negara ing sanjabane Wilayah Schengen tanggal 1 Juli. Kabeh wong sing seneng plancong lan pengunjung uga dijaluk supaya dites kanthi gampang viruscorona tekan ing Bandara Internasional Keflavik utawa langsung menyang karantina 14 dina.

Duwe sukses ngilangi virus kasebut ing pertengahan Mei, Islandia wiwit ngatasi watesan lan ngumumake pambukaan maneh tapel wates kasebut wiwit tanggal 15 Juni. Minangka negara sing ngalami bencana kaya jeblugan gunung geni, longsor lan lindhu, kita bisa ngatasi pandemi kasebut kanthi efektif nggunakake metode sing akrab - ngidini lan dipercaya para ahli lan ilmuwan supaya terus maju. Lan munggah, kita terus.

Kanthi strategi proteksi data ing Islandia, kalebu tes, nelusuri, lan ngisolasi kanthi skala gedhe - kita bakal yakin proses pambukaan maneh nalika ngontrol pandemi, sing bakal diawasi kanthi tliti saka saben sudut. Nganti saiki, kita mung duwe sawetara kasus Covid-19, tanpa rawat inap ing rumah sakit.

Bangsa kasebut yakin lan bungah bisa nyambut tamu maneh ing musim panas iki. Kita yakin manawa akeh prekara sing ditawakake kanggo liburan sampeyan ngulandara, aman lan santai. Sanajan jagad iki alon-alon metu saka kunci, kita ora ngarepake jumlah pariwisata sing akeh, sing bakal ndadekake musim panas iki ing Islandia dadi Pengungsi Coronavirus sing ideal.

Minangka kanggo industri rapat, saiki kita mbukak rapat nganti 500 wong. Langkah-langkah keamanan wis ditindakake ing kabeh hotel, papan acara lan papan utama liyane. Restoran ngetutake pandhuan sing ketat, lan perusahaan transportasi ngetrapake strategi keamanan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.