24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel Investments News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda ngluncurake Plancongan Spasi

Draft otomatis
Kreatif saka Antigua lan Kampanye Spasi Barbuda

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda negesake pratelan duwe papan plancongan kanthi ngluncurake kampanye 'Your Space in the Sun' sing anyar dina iki, Selasa, 23 Juni 2020. Kampanye anyar kasebut nyedhiyakake Antigua lan Barbuda minangka lokasi sing sampurna kanggo lelungan kanthi normal anyar sing digawe sawise pandemi COVID-19.

Kampanye 'Your Space in the Sun' dirancang kanggo khusus ngobrol babagan kepinginan lan kebutuhan lelungan anyar lan menehi wong impen nalika siyap memesan preinan kaping pisanan. Konsep kasebut ngandhakake kepinginan anyar sing ana ing papan lan kebebasan kanggo pindhah lan njelajah sawise akeh wong sing kepepet ing njero omah, kanthi ruang sithik kanggo awake dhewe, kanthi akses winates ing jagad njaba. Kampanye kasebut nuduhake Antigua lan Barbuda duwe antidote ruang sing sampurna. Kampanye kasebut ngundang wong-wong kanggo nggedhekake cakrawala lan nikmati kabeh ruang sing dibutuhake: ruang kanggo pamindhahan, papan kanggo mikir, papan dadi sampeyan.

"Kabeh indikasi yaiku pangarepan para lelungan wis owah dhasar, lan tujuan kudu adaptasi lan ngatasi masalah kasebut supaya bisa narik kawigaten bisnis saiki lelungan dilanjutake lan kapercayan konsumen dibalekake," ujare Hon. Charles "Max" Fernandez, Menteri Pariwisata & Investasi. "Salah sawijining prabédan sing paling jero yaiku distansi fisik. Konsep ruang pribadi wis saya gedhe, lan rasa ora gelem nglumpukake akeh lan papan sing rame bakal tetep ana ing mbesuk. ”

Kampanye anyar iki ngakoni lan nduwe kasunyatan iki lan nuduhake Antigua lan Barbuda minangka papan sing papan - ing kabeh bentuk lan ing saben konteks - intine sing ditawakake. "

Sawise dikurung pirang-pirang wulan, para pelancong sing nggolek istirahat sing pantes ora bakal nemokake papan sing luwih apik tinimbang Antigua lan Barbuda, "ujare Colin James, CEO Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda. "Kanthi 365 pantai, jembar segara biru, pelabuhan terpencil, properti butik, villa pribadi lan atraksi siji-sijine, Antigua lan Barbuda minangka papan sing cocog kanggo uwal, njembarake cakrawala lan nikmati kabeh ruangan sing sampeyan butuhake. Nyoroti papan sing akeh banget bakal menehi inspirasi kanggo wong kanthi yakin lan aman njelajah keajaiban lan tujuan sing dituju. ”

Kampanye kasebut bakal nggunakake campuran konten profesional lan uga pangguna, nampilake serangkaian lokasi apik kanthi undhangan mbukak kanggo nemokake "Ruang Sampeyan ing Srengenge" ing Antigua lan Barbuda. Saben eksekusi bakal nyorot pengalaman sing nggambarake salah sawijining pilar tujuan - romansa, kesejahteraan, warisan lan kapal pesiar - para wisatawan sing inspirasi ndeleng awake dhewe ing Antigua lan Barbuda.

Kampanye kasebut diluncurake tanggal 23 Juni 2020 lan bakal terus diluncurake sajrone wulan ngarep ing macem-macem platform.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan lelungan menyang Antigua lan Barbuda, bukak: www.visitantiguabarbuda.com

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Swasana World Travel Awards 2015, 2016, 2017 lan 2018 Karibia Tujuan Paling Romantis, swarga twinisland nawakake para pengunjung rong pengalaman sing unik banget, suhu sing apik ing taun-taun, sejarah sing apik, budaya sing apik, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, lan tutuk nyiram masakan lan 365 pantai pink lan pasir putih sing nggumunke - siji kanggo saben dina saben taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana 27 km ing sisih lor-wetan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com  utawa tindakake ing Twitter. http://twitter.com/antiguabarbuda Facebook www.facebook.com/antiguabarbuda ; Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

Warta liyane babagan Antigua lan Barbuda.

#bajangbali

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.