24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengunjung Belize anyar tes positif kanggo COVID-19

Pengunjung Belize anyar tes positif kanggo COVID-19
Pengunjung Belize anyar tes positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing ngisor iki Covid-19 nganyari ditanggepi dening kantor Direktur Belize saka Layanan Kesehatan:

Amarga wis teka karo 40+ wong ing dina Jumuah kepungkur, conto dikumpulake lan diproses dina iki, kalebu ing njaba dina uji coba (Selasa lan Jum'at).

Sampel 45 conto liyane sing diproses dina iki lan iki wis ngidentifikasi kasus COVID-19 luwih lanjut.

Wong kasebut minangka wanita enom sing teka ing pesawat nalika dina Jumuah. Dheweke asimtomatik tanpa perawatan sing dibutuhake. Dheweke mlebu karantina nalika teka minangka bagean saka protokol sing wis ditemtokake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.