Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Finlandia mungkasi watesan perjalanan, karantina kanggo pengunjung saka negara-negara Eropa tartamtu

Menteri Dalam Negeri Finlandia Maria Ohisalo
ditulis dening Harry S. Johnson

Turis saka negara-negara Eropa tartamtu, kayata Jerman lan Italia, ora bakal tundhuk watesan lelungan nalika ngunjungi Finland, Pejabat pamrentah Finlandia ngumumake dina iki.

Wiwit tanggal 13 Juli, kabeh watesan perjalanan lan karantina 14 dina wajib kanggo para pengunjung saka negara kasebut bakal rampung, nanging mung yen Covid-19 tingkat infeksi 'tetep ing level saiki'.

Pamrentah ing Helsinki bakal ngidini mlebu plancong saka negara-negara Eropa, sing kena infeksi maksimal wolung kasus per 100,000 jiwa sajrone rong minggu, miturut Menteri Dalam Negeri Finlandia Maria Ohisalo.

Watesan lelungan lan aturan karantina bakal tetep ditrapake kanggo para plancong saka Swedia sing tetanggan, lapor Reuters. Pamrentah sadurunge mundur saka tumindak kekuwatan darurat sing diadopsi parlemen ing wulan Maret kanggo ngatasi virus COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.