Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam Warta Breaking Hawaii News Pengumuman Pers Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Kampanye anyar industri pariwisata promosiake Guam minangka papan sing aman kanggo pengunjung

Kampanye anyar industri pariwisata promosiake Guam minangka papan sing aman kanggo pengunjung
guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Biro Pengunjung Guam (GVB) ngluncurake kampanye online anyar sing dirancang kanggo njamin pengunjung sing mlebu manawa Guam minangka tujuan sing aman lan sehat. Kampanye kasebut bertujuan kanggo nampilake langkah-langkah keamanan ekstra sing ditindakake industri kanggo njaga warga lan pengunjung COVID supaya aman.
Video sing mentas diluncurake, kanthi irah-irahan "Kunjungi Guam Aman" diwiwiti kanthi sambutan saka Presiden lan CEO GVB, Carl TC Gutierrez lan nampilake Che'lu the Ko'ko 'Bird sing bisa dituduhake kanggo para wisatawan apa sing bisa diarepake nalika lelungan menyang Guam lingkungan COVID sing aman. Video kasebut bakal dituduhake online karo para pemangku kepentingan industri lan agen perjalanan ing pasar sumber lan ing kabeh kaca sosial GVB.

Video kasebut nuduhake Che'lu kanthi aman navigasi tekan Bandara Internasional Won Won Pat lan kegiyatan sing nyenengake ing saindenging Guam. Video kasebut ngarahake para pengunjung kanthi nyenengake lan nyenengake manawa industri pariwisata Guam lan bisnis lokal wis kerja keras kanggo nyiapake pengalaman aman COVID.

"Nalika kita miwiti kanthi normal, pulau kita wiwit dibukak maneh nanging isih urip kanthi ancaman COVID-19. Video iki mbahas protokol kesehatan lan keamanan sing wis ditemtokake kanggo njaga keamanan masarakat plancong lan warga, ”ujare Presiden & CEO GVB, Carl TC Gutierrez. “Mitra industri pengunjung Guam wis ngetrapake proses lan protokol sing tepat supaya Guam COVID aman. Luwih becik nampilake apa sing ditindakake Guam supaya tetep aman, utamane nalika siyap ngindhari larangan lelungan lan karantina. ”

Industri pariwisata Guam minangka pendhukung ekonomi utama pulau kasebut, kanthi langsung lan ora langsung nyengkuyung luwih saka 21,000 lapangan kerja. Ing 2019, Guam nampani rekor 1.6 yuta pengunjung ing gisik. Nalika COVID-19 tekan pesisir Guam tanggal 15 Maret, industri pariwisata pulau kasebut mandheg nggawe ekonomi pulau kasebut mandheg.

Umume jagad iki dibukak maneh kanggo para plancong, Guam duwe kesempatan kanggo nuduhake konten sing cocog karo kekarepane masarakat kanggo lelungan menyang tujuan sing aman. Mbangun kampanye GVB "Menehi Wayahe Kita," sing dirancang kanggo njaga pikiran Guam nalika pandemi, biro saiki nampa konten saka kabeh sektor bisnis sing ndhukung pambukaan pulau kasebut kanthi yakin lan menehi jaminan para wisatawan manawa Guam tujuan sing aman lan dikarepake

Mangkene carane warga lan bisnis bisa melu:

1. VIDEO POST sing Nuduhake CARA GUAM SIAP KANGGO NGANGGUNG PUNJUNG

  • GVB nggarap alat komunikasi kanggo nampilake Guam siyap kanggo nampani para pengunjung. Kirim utawa nuduhake konten sing nampilake apa sing ditindakake pulau kita supaya siyap mbukak kanthi aman kanthi ngetrapake praktik lan protokol turisme global sing paling apik.
  • Gawe kesenengan sing nyenengake! Gunakake pangeling sing nyenengake kanggo nuduhake pelanggan cara tundhuk karo protokol keamanan anyar bisnis sampeyan.
  • Kirim foto lan video sing nggambarake protokol lan pedoman keamanan bisnis.

2. NAMBAH NGarsane MEDIA ONLINE lan SOSIAL Dening Nggawe ISI ONLINE KANGGO GUAM

  • Kirim lan nuduhake jam operasi anyar, penawaran khusus, diskon, lan promosi.
  • Nampilake foto lan video Guam sing apik sing nuduhake rasa seneng kanggo kegiyatan rekreasi, alam, budaya, lan panganan lan omben-omben sing bakal mbujuk para pengunjung kanggo milih Guam dadi tujuan plancongan sabanjure.
  • Gawe bareng! Mitra karo bisnis liyane kanggo promosi produk lan layanan liyane.
  • Kanggo luwih gampang digoleki lan ditemokake, priksa manawa nggunakake hashtag #instaguam lan #visitguam.

3. TAWARAN GUAM UNIK CAMPUR

  • Kirim babagan sing nggawe bisnis sampeyan unik lan pulau kita beda karo tujuan liyane, kayata budaya, panganan, alam, lan Spirit Håfa Adai. Nuduhake pulau kita saka perspektif.
  • Tampilake semangat lan bangga ing pulau. Gunakake wektu iki kanggo nyepetake papan sampeyan kanggo narik kawigaten para pelanggan, kayata tambahan kembang tropis, gaweyan kayu, lan fitur utawa fitur seni unik liyane.

4. Nuduhake Warta lan Penawaran karo GVB

  • GVB nggoleki video lan foto Guam kanggo dituduhake ing macem-macem media sosial lan platform digital kanthi lokal lan ing pasar sumber. Kirimake foto, video MP4 (hi-res 1920 x 1080 sing disenengi utawa potret 1080 × 1920), lan penawaran khusus kanggo [email dilindhungi].

5. TANPA ING UPCOMING PANGGILAN PANGGUNG # GUAM PEMBANGUNAN PROSES BEAUTIFIKASI

  • Melu program ing saindenging pulau utawa ngresiki area ing omah lan bisnis lan nggawe konten online. Priksa manawa nggunakake hashtag #giveusamoment lan #guamcleanupchallenge supaya bisa dingerteni.
  • Bisnis lan klompok bisa sinau luwih lengkap babagan acara iki kanthi ngunjungi guamvisitorsbureau.com utawa kanthi ngirim email menyang [email dilindhungi]. Informasi bakal dikirim ing kaca Facebook (@guamvisitorsbureau) GVB lan Instagram (@visitguamusa) GVB. Relawan sing minat bisa mlebu ing  https://bit.ly/GUAMBeautificationVolunteers.

GVB ngajak kabeh warga lan bisnis kanggo mbantu nyiapake pambukaan maneh ekonomi pariwisata Guam. Individu sing minat bisa ngunjungi guamvisitorsbureau.com utawa takon liwat email ing [email dilindhungi].

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.