24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

70% wong Amerika ndhukung stimulus ekonomi luwih akeh kanggo pamulihan industri lelungan

70% wong Amerika ndhukung stimulus ekonomi luwih akeh kanggo pamulihan industri lelungan
70% wong Amerika ndhukung stimulus ekonomi luwih akeh kanggo pamulihan industri lelungan
ditulis dening Harry S. Johnson

Survei anyar sing ditugasake dening Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA) nemokake manawa wong-wong Amerika tetep ragu-ragu babagan lelungan, dheweke nyengkuyung banget karo upaya Kongres kanggo mbantu industri perjalanan pulih kalebu ngewangi hotel supaya lawang tetep mbukak lan nggawa karyawan maneh, lan uga insentif Amerika supaya bisa lelungan maneh.

Mung 18 persen responden sing nglaporake lelungan sewengi wiwit wulan Maret, musnah industri industri wis sangang kaping luwih elek tinimbang 9/11, kanthi luwih saka 8 ing 10 hotel sing kudu dipateni utawa ora duwe buruh nalika pandemi kasebut.

Temuan utama:

 

  • 70 persen warga Amerika nyengkuyung babagan stimulus ekonomi tambahan kanggo industri sing kena pengaruh negatif saka pandemi, kalebu sektor perjalanan lan perhotelan.
  • Kanthi meh 3-1 wates, Wong Amerika ndhukung kredit pajak perjalanan federal sing anyar kanggo nyengkuyung lelungan (dhukungan 61%, 21% nentang).
  • Kanthi meh 3-1 wates, Wong Amerika ndhukung mulihake pengirangan biaya hiburan bisnis kanggo nyengkuyung lelungan bisnis (dhukungan 57%, 21% nentang).
  • Kanthi luwih saka wates 3-1, Wong Amerika ndhukung upaya pamrentah federal supaya bank nawakake utang utawa sabar ing hipotek hotel komersial (dhukungan 63%, 16% nentang).

 

"Nalika komunitas mbukak maneh, kita disaranake ndeleng wong wiwit lelungan lan sawetara lapangan kerja hotel bali, nanging aja salah, umume hotel isih nyoba urip. Warga Amerika pancen ndhukung upaya dening Kongres kanggo nyedhiyakake industri tambahan kanthi dhukungan supaya kita bisa nggawa karyawan lan mbukak lawang, "ujare Chip Rogers, presiden lan CEO Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika. "Kita kudu Kongres supaya tetep prioritas industri lan karyawan sing paling akeh kena pengaruh krisis, saengga kita bisa njaga lan mulihake wong sing nguatake industri, komunitas, lan ekonomi."

Industri kasebut nyedhiyakake "Roadmap to Recovery" sing ngundang Kongres kanggo mbantu hotel njaga lan ngrampungake karyawan, nglindhungi karyawan lan tamu, supaya lawang hotel mbukak lan menehi insentif wong Amerika supaya bisa lelungan maneh yen aman.

Bagéan saka peta industri industri hotel kanggo Kongres nyedhiyakake insentif pajak sementara kanggo nyengkuyung lelungan domestik lan mulihake pangurangan biaya hiburan bisnis, sing ujar Rogers ora mung bakal menehi dorongan kanggo hotel lan kemampuane tetep mbukak lan njaga karyawan, nanging uga lokal ekonomi, kalebu restoran lan toko ritel sing gumantung karo bisnis saka para plancong.

"Kanthi meh telung nganti siji wates, wong-wong Amerika ndhukung langkah-langkah kasebut kanggo mbantu insentif hotel lelungan domestik lan bantuan hotel lan bisnis liyane sing berjuang lan karyawan sing nyoba urip ing krisis iki. Apa sampeyan manggon ing kutha utama, area resor pantai utawa kutha cilik ing njaba interstate, hotel asring dadi panyengkuyung kerja, kegiatan ekonomi lan penghasilan pajak kanggo warga ing saindenging negara, "ujare Rogers.

Sadurunge pandemi, hotel ndhukung siji saka 25 lapangan kerja Amerika - total 8.3 yuta - lan nyumbang $ 40 milyar kanggo pametu pajak negara lan lokal langsung ing taun 2018. Nanging, amarga ana akeh permintaan lelungan saka COVID-19, wolung saka sepuluh hotel kudu dipateni utawa digawe wulune. Pendapatan pajak negara bagian lan lokal saka operasi hotel kira-kira mudhun $ 16.8 milyar ing taun 2020, miturut laporan anyar dening Oxford Economics sing dirilis dening AHLA.

Nggoleki, survey uga nemokake manawa lelungan ora diarepake bakal bali nganti taun ngarep kanthi mayoritas wong Amerika ujar manawa dheweke ora duwe rencana lelungan sajrone sisa taun 2020.

"Industri hotel pertama kena pengaruh pandemi lan bakal dadi salah siji sing terakhir pulih. Kita minangka driver ekonomi utama, nyengkuyung pirang-pirang yuta pekerjaan lan ngasilake bathi milyaran kanggo miliaran. Entuk ekonomi kita bali kanthi bener diwiwiti kanthi ndhukung industri hotel lan mbantu dheweke entuk maneh, "ujare Rogers.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.